Închide meniul

Ilie Dumitrescu, laude pentru FCSB înaintea duelului cu Petrolul: „Are cei mai buni jucători din campionat!”

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2023, 16:58

Reclamă
Ilie Dumitrescu, laude pentru FCSB înaintea duelului cu Petrolul: „Are cei mai buni jucători din campionat!

Ilie Dumitrescu "îi ţine pumnii" lui Radu Drăguşin, după transferul la Tottenham

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu/ Hepta

Ilie Dumitrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la FCSB, înaintea duelului cu Petrolul. Fostul internaţional susţine că Gigi Becali are în echipă cei mai buni jucători din campionat. „Mister” a prefaţat partida de pe „Ilie Oană”, şi se aşteaptă ca duelul dintre Jair şi Darius Olaru să fie unul „de foc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul – FCSB, duelul din etapa a 14-a din Liga 1, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 20:30.

Ilie Dumitrescu, laude pentru FCSB înaintea duelului cu Petrolul

Ilie Dumitrescu a subliniat moralul bun pe care îl au cei de la Petrolul, după victoria din etapa trecută cu Universitatea Craiova. „Lupii galbeni” i-au învins pe olteni categoric, cu scorul de 3-1, într-un meci desfăşurat în Bănie.

Totodată, fostul internaţional susţine că partida dintre Petrolul şi FCSB propune un duel extrem de interesant la mijlocul terenului, între Jair şi Darius Olaru. Ilie Dumitrescu susţine că cei doi jucători practică „un fotbal total”.

„Petrolul – FCSB este un meci între o echipă care a arătat foarte bine la Craiova, la victoria cu 3-1 în deplasare, și alta care are cei mai buni jucători din campionat, pentru că FCSB chiar are cei mai buni jucători.

Reclamă

Va fi și duelul mijlocașilor Jair și Olaru, doi jucători care practică un fotbal total, se vor întâlni la mijlocul terenului. Va fi un meci interesant”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform iamsport.ro.

Mihai Stoica, mesaj pentru fani înainte de Petrolul – FCSB

Mihai Stoica a transmis un mesaj pentru fani înainte, de Petrolul – FCSB. Managerul general al vicecampioanei a vorbit despre dificultățile pe care echipa le-a întâmpinat, în meciurile jucate la Ploiești.

Oficialul vicecampioanei este de părere că echipa are nevoie de susținerea fanilor la deplasarea de la Ploiești, pentru a obține victoria. Totodată, Mihai Stoica a vorbit despre o serie de meciuri de pe stadionul Ilie Oană, atunci când FCSB a reușit să se impună, cu ajutorul fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

„De când Petrolul a revenit în Liga 1, iar Chindia a jucat tot acolo, noi am câștigat toate meciurile. Am câștigat și Cupa României, ultimul trofeu, tot acolo. Am câștigat și pentru că în peluză ați fost voi (n.r galeria FCSB). Cei de la Ploiești sunt mulți și am avea problemă, dar așa… băieții știu pentru cine joacă.

Țineți minte în minutul 2 cu Chindia, când pe acea ploaie înfiorătoare s-au lovit Compagno și Olaru de era să se întâmple o nenorocire. A intrat Miculescu și am câștigat meciul. Avem mare, mare nevoie de suportul vostru. Mare nevoie! După aia, mai avem un meci la Galați. Anul ăsta, Cupa României este extrem de importantă pentru că câștigătoarea merge în Europa League, nu în Conference”, a spus Mihai Stoica, potrivit FAN FCSB TV.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și