Închide meniul

Damjan Djokovic i-a răspuns lui Gigi Becali! A marcat în debutul partidei dintre Petrolul și FCSB

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2023, 20:49

Reclamă
Damjan Djokovic i-a răspuns lui Gigi Becali! A marcat în debutul partidei dintre Petrolul și FCSB

Marius Şumudică, convins că Rapid ar da lovitura cu transferul lui Damjan Djokovic de la FCSB

Damjan Djokovic, în timpul unui meci / Profimedia

Damjan Djokovic i-a răspuns lui Gigi Becali! Mijlocașul vicecampioanei a deschis rapid scorul în partida de pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul menționat anterior contează pentru etapa a 14-a a sezonului de Liga 1. Meciul dintre Petrolul și FCSB este în format LIVE TEXT pe AS.ro!

Damjan Djokovic i-a răspuns lui Gigi Becali! Croatul a marcat în minutul 2

Chiar în debutul partidei, la primul atac al vicecampioanei, Damjan Djokovic a deschis scorul, după ce balonul a ajuns la el, în interiorul careului.

La faza respectivă, Darius Olaru a trimis mingea către Dorin Rotariu, dar un jucător al „lupilor galbeni” a atins mingea, iar aceasta s-a îndreptat către careul gazdelor. Totuși, la balonul respectiv a ajuns Damjan Djokovic, care a înscris fără probleme în poarta lui Zima.

Astfel, jucătorul din Croația i-a oferit un răspuns patronului, care l-a criticat în diferite situații pentru evoluțiile sale.

Reclamă

Mijlocașul de 33 de ani a ajuns în această vară în lotul vicecampioanei, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de saudiții de la Al-Raed.

Înaintea duelului cu Petrolul a adunat 16 partide pentru echipa pregătită de Elias Charalambous și a marcat de 3 ori, în toate competițiile. În momentul de față este cotat la 300.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ce a spus Gigi Becali s-a întâmplat

Ce a spus Gigi Becali s-a întâmplat! Patronul FCSB-ului transmitea înainte de meci că Alex Băluţă va juca în dreapta, iar Dorin Rotariu va fi vârf împins.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous a introdus un prim 11 în teren cu Petrolul în acord cu ce anunţa Gigi Becali.

Gigi Becali anunţa, la Palat, că FCSB-ul are nevoie de un atacant, pe care îl va transfera în iarnă. Până atunci, echipa patronată de Gigi Becali îl va încerca pe Dorin Rotariu vârf împins.

Echipa de start a vicecampioanei, din partida cu Petrolul

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Djokovic, Șut, Olaru – Băluță, Rotariu, Oct. Popescu.

Rezerve: 99. Vlad, 2. V. Crețu, 6. Haruț, 11. Miculescu, 15. Gogescu, 16. Lixandru, 9. Compagno, 80. Radaslavescu. Antrenor: Elias Charalambous

Ce spunea latifundiarul, înainte de meciul cu Petrolul:

„Noi avem nevoie de un atacant. Să vedem dacă poate juca el acolo. Eu vă spun gândurile mele, ce fac eu. Ce comentează ei, e problema lor. Becali e pe primul loc. Trebuie un atacant de valoare. Zice Vulturar că a găsit un atacant, l-am studiat și noi, dar nu prea…

Reclamă

Să vedem. Vom lua unul valoros. Dacă nu, jucăm cu Rotariu atacant. Și cu Băluță în dreapta. Și dacă nu merge, schimbăm între ei. Asta până în iarnă, când vom aduce un atacant”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și