Închide meniul

Damjan Djokovic i-a răspuns lui Gigi Becali! A marcat în debutul partidei dintre Petrolul și FCSB

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2023, 20:49

Reclamă
Damjan Djokovic i-a răspuns lui Gigi Becali! A marcat în debutul partidei dintre Petrolul și FCSB

Marius Şumudică, convins că Rapid ar da lovitura cu transferul lui Damjan Djokovic de la FCSB

Damjan Djokovic, în timpul unui meci / Profimedia

Damjan Djokovic i-a răspuns lui Gigi Becali! Mijlocașul vicecampioanei a deschis rapid scorul în partida de pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul menționat anterior contează pentru etapa a 14-a a sezonului de Liga 1. Meciul dintre Petrolul și FCSB este în format LIVE TEXT pe AS.ro!

Damjan Djokovic i-a răspuns lui Gigi Becali! Croatul a marcat în minutul 2

Chiar în debutul partidei, la primul atac al vicecampioanei, Damjan Djokovic a deschis scorul, după ce balonul a ajuns la el, în interiorul careului.

La faza respectivă, Darius Olaru a trimis mingea către Dorin Rotariu, dar un jucător al „lupilor galbeni” a atins mingea, iar aceasta s-a îndreptat către careul gazdelor. Totuși, la balonul respectiv a ajuns Damjan Djokovic, care a înscris fără probleme în poarta lui Zima.

Astfel, jucătorul din Croația i-a oferit un răspuns patronului, care l-a criticat în diferite situații pentru evoluțiile sale.

Reclamă

Mijlocașul de 33 de ani a ajuns în această vară în lotul vicecampioanei, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de saudiții de la Al-Raed.

Înaintea duelului cu Petrolul a adunat 16 partide pentru echipa pregătită de Elias Charalambous și a marcat de 3 ori, în toate competițiile. În momentul de față este cotat la 300.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ce a spus Gigi Becali s-a întâmplat

Ce a spus Gigi Becali s-a întâmplat! Patronul FCSB-ului transmitea înainte de meci că Alex Băluţă va juca în dreapta, iar Dorin Rotariu va fi vârf împins.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous a introdus un prim 11 în teren cu Petrolul în acord cu ce anunţa Gigi Becali.

Gigi Becali anunţa, la Palat, că FCSB-ul are nevoie de un atacant, pe care îl va transfera în iarnă. Până atunci, echipa patronată de Gigi Becali îl va încerca pe Dorin Rotariu vârf împins.

Echipa de start a vicecampioanei, din partida cu Petrolul

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Djokovic, Șut, Olaru – Băluță, Rotariu, Oct. Popescu.

Rezerve: 99. Vlad, 2. V. Crețu, 6. Haruț, 11. Miculescu, 15. Gogescu, 16. Lixandru, 9. Compagno, 80. Radaslavescu. Antrenor: Elias Charalambous

Ce spunea latifundiarul, înainte de meciul cu Petrolul:

„Noi avem nevoie de un atacant. Să vedem dacă poate juca el acolo. Eu vă spun gândurile mele, ce fac eu. Ce comentează ei, e problema lor. Becali e pe primul loc. Trebuie un atacant de valoare. Zice Vulturar că a găsit un atacant, l-am studiat și noi, dar nu prea…

Reclamă

Să vedem. Vom lua unul valoros. Dacă nu, jucăm cu Rotariu atacant. Și cu Băluță în dreapta. Și dacă nu merge, schimbăm între ei. Asta până în iarnă, când vom aduce un atacant”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și