Închide meniul

Petrolul – FCSB 2-2! „Lupii” au egalat dramatic din penalty! Grozav a marcat la ultima fază

Alex Masgras Publicat: 28 octombrie 2023, 22:25

Reclamă
Petrolul – FCSB 2-2! „Lupii au egalat dramatic din penalty! Grozav a marcat la ultima fază

FC Hermannstadt - Poli Iași și Petrolul - FC Botoșani LIVE SCORE

Gicu Grozav şi Jair/ Profimedia

Petrolul – FCSB 2-2 a fost în format live text, pe AS.ro. „Lupii” au egalat dramatic în prelungiri, din penalty! Ngezana l-a faultat pe Jair la ultima fază, iar Gicu Grozav a transformat lovitura de la punctul cu var.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a condus cu 2-0, după golurile lui Damjan Djokovic şi Alexandru Băluţă. În minutul 73, Jair a redus din diferenţă, cu un gol din lovitură liberă, iar Gicu Grozav le-a dat lovitura de graţie roş-albaştrilor în prelungiri, cu un gol marcat din penalty.

Petrolul – FCSB 2-2

Final! Petrolul – FCSB 2-2! Gazdele au scos in extremis un punct din duelul cu roş-albaştrii. Trupa lui Charalambous a înregistrat al doilea egal consecutiv în Liga 1, după ce în etapa trecută a remizat cu Voluntari.

Min. 90+7: Petrolul – FCSB 2-2! Gicu Grozav a egalat din penalty!

Min. 90+4: Penalty pentru Petrolul! Ngezana l-a faultat pe Jair, iar arbitrul a dictat penalty pentru Petrolul!

Reclamă

Min. 73: Ocazie Petrolul! Balonul deviat trimis către poartă de Gicu Grozav a fost respins in extremis de Ştefan Târnovanu! Emoţii pentru poarta roş-albaştrilor!

Min. 70: Petrolul – FCSB 1-2! Jair a redus din diferenţă! Mijlocaşul „lupilor” a transformat superb o lovitură liberă, la care Târnovanu nu a avut nicio şansă.

Min. 67: Ocazie Petrolul! Gicu Grozav a încercat o reluare spectaculoasă din „foarfecă”, însă balonul s-a scurs pe lângă poarta lui Târnovanu.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 61: Ocazie FCSB! Pantea i-a pasat lui Băluţă, iar mijlocaşul a şutat din prima spre poarta Petrolului! Zima a respins cu emoţii balonul trimis de mijlocaşul roş-albaştrilor.

Min. 49: Petrolul – FCSB 0-2! Alexandru Băluţă a majorat diferenţa pentru roş-albaştri! David Miculescu a şutat puternic în transversala „lupilor”, balonul a ajuns la Băluţă, care a şutat în poarta lui Zima! Portarul ploieştenilor a respins balonul aproape de pe linia porţii, însă arbitrul a arătat imediat centrul terenului!

Min. 20: Ocazie FCSB! Octavian Popescu a driblat un adversar, a intrat în careu, însă şutul său s-a scurs peste poarta „lupilor”.

Min. 5: Ocazie Petrolul! Iustin Răducan a reluat centrarea lui Hanca spre poarta lui Târnovanu, însă portarul roş-albaştrilor a reţinut balonul.

Min. 2: Petrolul – FCSB 0-1! Damjan Djokovic a deschis scorul pentru roş-albaştri! Croatul a punctat cu un şut de la marginea careului, după ce a profitat de o greşeală a lui Jair!

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start: 

Reclamă

Petrolul: Zima – Doua, Meijers, Papp, Pedro – Dumitru, Seto, Jair – Hanca, Grozav, Răducan

Rezerve: Eșanu, Huja, Diomande, Radu, Jefferson, Rădulescu, Petrovic, Roman, Abuashvili

Antrenor: Florin Pîrvu

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Șut, Djokovic , Olaru – Băluță, Rotariu, Octavian Popescu

Rezerve: Vlad, Crețu, Panțîru, Haruț, Compagno, Miculescu, Lixandru, Toma, Ganea

Antrenor: Elias Charalambous

FCSB vine după un nou rezultat de egalitate pe teren propriu. Etapa trecută, în meciul cu FC Voluntari de pe Arena Naţională, echipa lui Elias Charalambous nu a reuşit să înscrie, meciul terminându-se 0-0, în al doilea meci la rând pe teren propriu fără victorie.

De partea cealaltă, Petrolul Ploieşti vine după un succes pe Ion Oblemenco, acolo unde a învins-o cu 3-1 pe Universitatea Craiova. Echipa lui Florin Pîrvu a încheiat astfel o serie de trei rezultate de egalitate în campionat.

Sezonul trecut, FCSB şi Petrolul s-au întâlnit de două ori, ambele partide fiind câştigate de formaţia roş-albastră. Meciul de pe Ilie Oană a fost câştigat cu 2-0, în timp ce meciul de pe Arena Naţională a fost câştigat cu 4-1. De altfel, ultima victorie a „lupilor galbeni” a avut loc în aprilie 2015, când Petrolul s-a impus cu 1-0.

Arbitrul partidei de pe Ilie Oană va fi Radu Petrescu, ajutat la cele două tuşe de Mircea Mihail Grigoriu şi Mihai Marius Barica. În camera VAR se vor afla Horaţiu Feşnic şi Claudiu Doru Lucaciu.

Echipe probabile Petrolul – FCSB

Petrolul: 38. Zima – 71. Doua, 3. Meijers, 4. Papp, 2. Huja, 44. Dumitriu – 7. Grozav, 8. Jair, 20. Hanca, 11. Seto – 17. Z. Petrovic

Rezerve: 12. Eșanu, 6. Jefferson, 10. M. Roman II, 27. Pedro, 34. Garutti, 41. G. Rădulescu, 82. Diomande, 93. Z. Mitrov, 95. Al. Constantinescu

Antrenor: Florin Pârvu

FCSB: 32. Târnovanu – 28. Pantea, 30. Ngezana, 5. Dawa, 24. Ganea – 88. Djokovic, 8. Șut, 27. Olaru – 25. Al. Băluță, 9. Compagno, 10. O. Popescu

Rezerve: 99. Vlad, 2. V. Crețu, 6. Haruț, 11. Miculescu, 15. Gogescu, 16. Lixandru, 29. D. Rotariu, 33. Radunovic, 80. Radaslavescu

Antrenor: Elias Charalambous

Teste antidoping la Petrolul Ploieşti, înaintea meciului cu FCSB!

Jucătorii lui Florin Pîrvu au avut parte de o surpriză înaintea antrenamentului de joi. Cu două zile înaimntea duelului de pe „Ilie Oană” cu FCSB, nouă jucători din lotul „lupilor galbeni” au fost testaţi antidoping.

Chiar dacă programul ploieştenilor a fost dat peste cap, antrenorul Florin Pîrvu a declarat că nu are o problemă cu acest lucru, jucătorii săi neavând nimic de ascuns. Antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti a şi glumit, spunând că jucătorii săi sunt „dopați cu antrenamente foarte bune și un spirit foarte bun”:

„Sunt nouă jucători din lot care au participat la doping. Au fost luați aleatoriu. Nu avem nimic cu acest lucru, e absolut normal, dar, știți, inaintea unui meci cu Steaua s-a intamplat… Foarte bine, n-avem niciun fel de problemă, încă o data spun lucrul acesta, dar ne-a disturbat puțin, așa.

Aveam planificat să începem antrenamentul la o anumită oră, s-a întârziat. Știți și dumneavostră ce se întâmplă în aceste teste doping.

Ceea ce vreau să se înțeleagă e că suntem o echipă foarte în regulă la acest capitol, avem un staff medical foarte bun, totul se monitorizează, suntem foarte bine. Și dacă suntem dopați, suntem dopați cu antrenamente foarte bune și un spirit foarte bun”, a declarat Florin Pîrvu, la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Petrolul Ploieşti şi FCSB.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și