Închide meniul

Claudiu Petrila a plecat în cârje de la stadion şi e suspect de ruptură musculară! „Nu cred că va mai juca anul ăsta”

Dan Roșu Publicat: 30 octombrie 2023, 8:34

Reclamă
Claudiu Petrila a plecat în cârje de la stadion şi e suspect de ruptură musculară! „Nu cred că va mai juca anul ăsta

Claudiu Petrila a plecat în cârje de la stadion şi e suspect de ruptură musculară

Claudiu Petrila pleacă de la Stadionul Giuleşti - Colaj orangesport.ro

Claudiu Petrila a plecat în cârje de la stadionul Giuleşti şi e suspect de o ruptură musculară, după accidentarea suferită în derby-ul Rapid – Universitatea Craiova 2-0, din etapa a 14-a a sezonului regulat al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform imaginilor oferite de orangesport.ro, Petrila a fost surprins extrem de afectat la plecarea de la stadion. Rugat să dea informaţii despre starea sa, el s-a rezumat la câteva cuvinte: „Nu se vede?”.

Claudiu Petrila a plecat în cârje de la stadion şi e suspect de ruptură musculară

La jumătatea reprizei secunde, jucătorul cu 4 goluri şi 6 pase decisive în 12 meciuri disputate pentru Rapid a acuzat dureri la coapsa stângă şi a ieşit de pe teren cu ajutorul staff-ului. Ovidiu Herea susţine şi el că Petrila nu va mai evolua în acest an.

„Da, pare o accidentare gravă. Nu cred că va mai juca anul ăsta. La o ruptură musculară stai minim o săptămână. Plus că perioada de recuperarea va mai dura în jur de două săptămâni”, a spus Herea, pentru sursa citată.

Rapid, lovită de accidentări

Accidentarea vine cum nu se poate mai rău pentru Cristiano Bergodi şi Rapid, ţinând cont că giuleştenii se află înaintea duelurilor cu CSA Steaua şi FCSB. Rrahmani şi Emmers vor lipsi şi ei, în timp ce Andrei Borza a acuzat şi el crampe.

Reclamă

„Petrila cred eu că e aşa şi aşa. Sper să nu fie ruptură. Din păcate, am jucători… Emmers s-a accidentat, Rrahmani, acum şi Claudiu Petrila… era într-o perioadă grozavă. Sper să nu fie gravă accidentarea, dar cred eu că e greu.

Astăzi şi eu am simţit ceva la coapsă. E bine pentru un gol frumos (n.r. sprintul). E bine că am închis jocul şi a fost descătuşare aşa. Facem un grup şi băieţii se bucură.

Vedem mâine, refacere, cine e mai obosit. Miercuri vor juca şi alţii, avem un lot competitiv. Cel mai important meci e miercuri în Ghencea, ne aşteaptă un joc greu. CSA Steaua este o echipă bună, terenul e impecabil, stadonul din Ghencea este frumos”, a spus Bergodi, după Rapid – Universitatea Craiova 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:05 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu! Intervenţie uriasă a românului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros Vezi toate știrile
Citește și