Închide meniul

„Care e derby-ul?” Răspunsul lui Cristiano Bergodi, înaintea meciurilor cu CSA Steaua şi FCSB. Anunţ despre Claudiu Petrila

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2023, 23:21

Reclamă
„Care e derby-ul? Răspunsul lui Cristiano Bergodi, înaintea meciurilor cu CSA Steaua şi FCSB. Anunţ despre Claudiu Petrila

Cristiano Bergodi a confirmat ultima lovitură de titlu pe care o dă Dan Șucu

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Cristiano Bergodi a avut prima reacţie după victoria Rapidului cu Universitatea Craiova, scor 2-0, şi a vorbit despre următoarele meciuri ale giuleştenilor, cu CSA Steaua şi FCSB. Antrenorul alb-vişiniilor speră ca accidentarea lui Claudiu Petrila să nu fie gravă şi să se poată baza pe el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se va duela cu CSA Steaua în Cupa României. La patru zile distanţă îşi încearcă forţele cu FCSB, în etapa a 15-a a Ligii 1.

Cristiano Bergodi, declaraţii înaintea meciurilor cu CSA Steaua şi FCSB

Cu prezenţa lui Borja se pune în evidenţă şi Ioniţă. Şi Stan a intrat bine, e tânăr, nu e uşor pentru ei. Am gândit să nu dau puncte de reper la adversari. Felicit băieţii pentru că este o victorie foarte importantă. Craiova are jucători de calitate, tehnici, puternici din punct de vedere fizic.

Când pierzi un jucător foarte important ca Rrahmani atunci încerci lotul şi cauţi soluţii. Mă bucur pentru Borja, pentru toţi ceilalţi care au intrat de pe bancă. Este şi disponibilitate din partea jucătorilor, nu e uşor.

Rrahmani e o pierdere foarte mare pentru noi. Dacă îl aveam pe el, echipa căpăta încredere. Până în ianuarie e greu să revină. Am avut ocazii şi la Arad, am făcut numai o remiză, dar azi am câştigat. Mergem înainte, nu ne plângem, trebuie să căutăm soluţii şi să fim inspiraţi.

Reclamă

Borza probabil crampe, dar Petrila cred eu că e aşa şi aşa. Sper să nu fie ruptură. Din păcate, am jucători… Emmers s-a accidentat, Rrahmani, acum şi Claudiu Petrila… era într-o perioadă grozavă. Sper să nu fie gravă accidentarea, dar cred eu că e greu.

Astăzi şi eu am simţit ceva la coapsă. E bine pentru un gol frumos (n.r. sprintul). E bine că am închis jocul şi a fost descătuşare aşa. Facem un grup şi băieţii se bucură.

Vedem mâine, refacere, cine e mai obosit. Miercuri vor juca şi alţii, avem un lot competitiv. Cel mai important meci e miercuri în Ghencea, ne aşteaptă un joc greu. CSA Steaua este o echipă bună, terenul e impecabil, stadonul din Ghencea este frumos.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Urmează meciurile cu CSA Steaua şi FCSB. Care e derby-ul?) Nu, nu, eu nu ştiu care e derby. Nu mă bag în această discuţie. Sunt alte persoane mai importante. Va fi un meci extraordinar de frumos şi cu FCSB, sunt pe primul loc, amândouă sunt derby„, a declarat Cristiano Bergodi la digisport.ro.

Rapid a reuşit să îşi consolideze locul pe podium. Trupa lui Bergodi s-a distanţat la patru puncte de Universitatea Craiova. Alb-vişiniii au 26 de puncte, cu 5 mai puţin decât liderul FCSB.

Clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 31 de puncte
2. CFR Cluj – 27 de puncte
3. Rapid – 26 de puncte
4. Universitatea Craiova – 22 de puncte
5. Hermannstadt – 20 de puncte
6. Petrolul – 20 de puncte

Pentru Rapid urmează, în campionat, derby-ul din deplasare cu FCSB. Universitatea Craiova va avea duel cu rivala din oraş, FCU Craiova 1948.

Rapid – Universitatea Craiova 2-0

Prima repriză a meciului din Giuleşti a fost dominată de craioveni, dar cei care au marcat, pe contraatac, au fost gazdele, prin Funsho Bamgboye, în minutul 36. Borja Valle a majorat scorul în minutul 80, cu un şut deviat şi Rapid s-a impus cu 2-0. În clasament, Rapid este pe locul 3, cu 26 de puncte, iar Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 22 de puncte.

RAPID: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza (Onea 71) – Oaidă (Kait 82), Al. Albu, Al. Ioniţă II (Al. Stan 66) – Funsho Bamgboye, Borja Valle (Cîrjan 81), Petrila (Papeau 66). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Reclamă

CSU CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, Badelj, Bancu – A. Creţu (Roguljic 77), Kurtic (Mateiu 84), Houri – Danciu (A. Trică 84), A. Ivan (Markovic 59), Al. Mitriţă. ANTRENOR: Corneliu Papură

Cartonaşe galbene: P. Iacob 45+1, Oaidă 49, Braun 71 / Houri 33, Badelj 52

Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Ionuţ Bobe

Observator: Eduard Dumitrescu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și