Închide meniul

Claudiu Petrila a plecat în cârje de la stadion şi e suspect de ruptură musculară! „Nu cred că va mai juca anul ăsta”

Dan Roșu Publicat: 30 octombrie 2023, 8:34

Reclamă
Claudiu Petrila a plecat în cârje de la stadion şi e suspect de ruptură musculară! „Nu cred că va mai juca anul ăsta

Claudiu Petrila a plecat în cârje de la stadion şi e suspect de ruptură musculară

Claudiu Petrila pleacă de la Stadionul Giuleşti - Colaj orangesport.ro

Claudiu Petrila a plecat în cârje de la stadionul Giuleşti şi e suspect de o ruptură musculară, după accidentarea suferită în derby-ul Rapid – Universitatea Craiova 2-0, din etapa a 14-a a sezonului regulat al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform imaginilor oferite de orangesport.ro, Petrila a fost surprins extrem de afectat la plecarea de la stadion. Rugat să dea informaţii despre starea sa, el s-a rezumat la câteva cuvinte: „Nu se vede?”.

Claudiu Petrila a plecat în cârje de la stadion şi e suspect de ruptură musculară

La jumătatea reprizei secunde, jucătorul cu 4 goluri şi 6 pase decisive în 12 meciuri disputate pentru Rapid a acuzat dureri la coapsa stângă şi a ieşit de pe teren cu ajutorul staff-ului. Ovidiu Herea susţine şi el că Petrila nu va mai evolua în acest an.

„Da, pare o accidentare gravă. Nu cred că va mai juca anul ăsta. La o ruptură musculară stai minim o săptămână. Plus că perioada de recuperarea va mai dura în jur de două săptămâni”, a spus Herea, pentru sursa citată.

Rapid, lovită de accidentări

Accidentarea vine cum nu se poate mai rău pentru Cristiano Bergodi şi Rapid, ţinând cont că giuleştenii se află înaintea duelurilor cu CSA Steaua şi FCSB. Rrahmani şi Emmers vor lipsi şi ei, în timp ce Andrei Borza a acuzat şi el crampe.

Reclamă

„Petrila cred eu că e aşa şi aşa. Sper să nu fie ruptură. Din păcate, am jucători… Emmers s-a accidentat, Rrahmani, acum şi Claudiu Petrila… era într-o perioadă grozavă. Sper să nu fie gravă accidentarea, dar cred eu că e greu.

Astăzi şi eu am simţit ceva la coapsă. E bine pentru un gol frumos (n.r. sprintul). E bine că am închis jocul şi a fost descătuşare aşa. Facem un grup şi băieţii se bucură.

Vedem mâine, refacere, cine e mai obosit. Miercuri vor juca şi alţii, avem un lot competitiv. Cel mai important meci e miercuri în Ghencea, ne aşteaptă un joc greu. CSA Steaua este o echipă bună, terenul e impecabil, stadonul din Ghencea este frumos”, a spus Bergodi, după Rapid – Universitatea Craiova 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și