Închide meniul

Tragedie înainte de Napoli – AC Milan 2-2! Un suporter care a încercat să intre la meci fără bilet a murit!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 octombrie 2023, 15:39

Reclamă
Tragedie înainte de Napoli – AC Milan 2-2! Un suporter care a încercat să intre la meci fără bilet a murit!

Tragedie înainte de Napoli - AC Milan 2-2

Sectorul din tribună în care încerca să ajungă fanul decedat / Profimedia Images

Tragedie înainte de Napoli – AC Milan 2-2. Un suporter care a încercat să intre la meci fără bilet a decedat, după ce a căzut în gol de la 20 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Martor la scenele şocante a fost un prieten al lui. Bărbatul a vrut să treacă printr-un tunel care ducea către sectorul destinat fanilor lui AC Milan.

Tragedie înainte de Napoli – AC Milan 2-2!

Cadavrul bărbatului a fost găsit într-o parcare dezafectată a stadionului „Diego Armando Maradona”, informează gsp.ro. Bărbatul decedat avea 42 de ani şi era din Bacoli, un orășel din provincia Napoli.

Prietenul bărbatului decedat a povestit cum a avut loc tragedia. Cei doi s-au cățărat pe o grindă căzută, în tentativa de a ajunge în Peluza Sud. Bărbatul decedat a trecut primul, dar a picat în gol.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au avut ce face decât să constate moartea bărbatului de 42 de ani.

Reclamă

Napoli – AC Milan s-a terminat 2-2 după ce AC Milan a condus cu 2-0

Napoli a reuşit să obţină un egal acasă, 2-2, cu AC Milan, după ce „rossonerii” au condus cu 2-0, prin dubla lui Olivier Giroud. Atacantul naţionalei Franţei a marcat în minutele 22 şi 31.

Napoletanii au întors soarta meciului în repriza secundă. Au marcat Matteo Politano (min. 50) şi Raspadori (min. 63).

Napoli se află pe locul 4 în Serie A, cu 18 puncte în 10 etape, în timp ce Milan se află pe locul 3, cu 22 de puncte în 10 etape.

Reclamă 4 / 0/3

Reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa – AC Milan 0-1! Pușcaș nu a reușit să îi dea gol

Iată reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa – AC Milan 0-1 Atacantul formației italiene a fost nevoit să apere poarta echipei pregătite de Stefano Pioli, în momentul în care Mike Maignan a primit un cartonaș roșu, în minutul 90+9 al duelului.

Odată intrat în poarta oaspeților, Giroud nu a primit niciun gol până la finalul partidei. Ba chiar mai mult, l-a parat ți pe George Pușcaș, care nu a reușit să înscrie în poarta apărată de atacantul francez, care a împins mingea de lângă piciorul atacantului român.

După meci, Giroud a oferit o reacție cel puțin amuzantă. Acesta a declarat că a a fost pe aproape să facă o paradă demnă de un portar profesionist. De asemenea, francezul de la AC Milan a dezvăluit faptul că atunci când era copil prefera să fie portar.

„Aproape am reuşit o paradă demnă de un portar”

„Aproape am reuşit o paradă demnă de un portar. Mi-am luat curajul în ambele mâini şi m-am aruncat la minge, fără să ştiu ce se va întâmpla. Nu credeam că voi trăi o asemenea emoţie pe această parte a terenului. Când eram mic, îmi plăcea să fiu portar”, a spus atacantul francez, pe platforma DAZN.

De asemenea, și tehnicianul formanței a menționat motivul pentru care Giroud a intrat în poartă.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și