Închide meniul

Tragedie înainte de Napoli – AC Milan 2-2! Un suporter care a încercat să intre la meci fără bilet a murit!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 30 octombrie 2023, 15:39

Tragedie înainte de Napoli – AC Milan 2-2! Un suporter care a încercat să intre la meci fără bilet a murit!

Tragedie înainte de Napoli - AC Milan 2-2

Sectorul din tribună în care încerca să ajungă fanul decedat / Profimedia Images

Tragedie înainte de Napoli – AC Milan 2-2. Un suporter care a încercat să intre la meci fără bilet a decedat, după ce a căzut în gol de la 20 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Martor la scenele şocante a fost un prieten al lui. Bărbatul a vrut să treacă printr-un tunel care ducea către sectorul destinat fanilor lui AC Milan.

Tragedie înainte de Napoli – AC Milan 2-2!

Cadavrul bărbatului a fost găsit într-o parcare dezafectată a stadionului „Diego Armando Maradona”, informează gsp.ro. Bărbatul decedat avea 42 de ani şi era din Bacoli, un orășel din provincia Napoli.

Prietenul bărbatului decedat a povestit cum a avut loc tragedia. Cei doi s-au cățărat pe o grindă căzută, în tentativa de a ajunge în Peluza Sud. Bărbatul decedat a trecut primul, dar a picat în gol.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au avut ce face decât să constate moartea bărbatului de 42 de ani.

Reclamă

Napoli – AC Milan s-a terminat 2-2 după ce AC Milan a condus cu 2-0

Napoli a reuşit să obţină un egal acasă, 2-2, cu AC Milan, după ce „rossonerii” au condus cu 2-0, prin dubla lui Olivier Giroud. Atacantul naţionalei Franţei a marcat în minutele 22 şi 31.

Napoletanii au întors soarta meciului în repriza secundă. Au marcat Matteo Politano (min. 50) şi Raspadori (min. 63).

Napoli se află pe locul 4 în Serie A, cu 18 puncte în 10 etape, în timp ce Milan se află pe locul 3, cu 22 de puncte în 10 etape.

Reclamă 4 / 0/3

Reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa – AC Milan 0-1! Pușcaș nu a reușit să îi dea gol

Iată reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa – AC Milan 0-1 Atacantul formației italiene a fost nevoit să apere poarta echipei pregătite de Stefano Pioli, în momentul în care Mike Maignan a primit un cartonaș roșu, în minutul 90+9 al duelului.

Odată intrat în poarta oaspeților, Giroud nu a primit niciun gol până la finalul partidei. Ba chiar mai mult, l-a parat ți pe George Pușcaș, care nu a reușit să înscrie în poarta apărată de atacantul francez, care a împins mingea de lângă piciorul atacantului român.

După meci, Giroud a oferit o reacție cel puțin amuzantă. Acesta a declarat că a a fost pe aproape să facă o paradă demnă de un portar profesionist. De asemenea, francezul de la AC Milan a dezvăluit faptul că atunci când era copil prefera să fie portar.

„Aproape am reuşit o paradă demnă de un portar”

„Aproape am reuşit o paradă demnă de un portar. Mi-am luat curajul în ambele mâini şi m-am aruncat la minge, fără să ştiu ce se va întâmpla. Nu credeam că voi trăi o asemenea emoţie pe această parte a terenului. Când eram mic, îmi plăcea să fiu portar”, a spus atacantul francez, pe platforma DAZN.

De asemenea, și tehnicianul formanței a menționat motivul pentru care Giroud a intrat în poartă.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și