Închide meniul

Tragedie înainte de Napoli – AC Milan 2-2! Un suporter care a încercat să intre la meci fără bilet a murit!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 octombrie 2023, 15:39

Reclamă
Tragedie înainte de Napoli – AC Milan 2-2! Un suporter care a încercat să intre la meci fără bilet a murit!

Tragedie înainte de Napoli - AC Milan 2-2

Sectorul din tribună în care încerca să ajungă fanul decedat / Profimedia Images

Tragedie înainte de Napoli – AC Milan 2-2. Un suporter care a încercat să intre la meci fără bilet a decedat, după ce a căzut în gol de la 20 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Martor la scenele şocante a fost un prieten al lui. Bărbatul a vrut să treacă printr-un tunel care ducea către sectorul destinat fanilor lui AC Milan.

Tragedie înainte de Napoli – AC Milan 2-2!

Cadavrul bărbatului a fost găsit într-o parcare dezafectată a stadionului „Diego Armando Maradona”, informează gsp.ro. Bărbatul decedat avea 42 de ani şi era din Bacoli, un orășel din provincia Napoli.

Prietenul bărbatului decedat a povestit cum a avut loc tragedia. Cei doi s-au cățărat pe o grindă căzută, în tentativa de a ajunge în Peluza Sud. Bărbatul decedat a trecut primul, dar a picat în gol.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au avut ce face decât să constate moartea bărbatului de 42 de ani.

Reclamă
Reclamă 4

Napoli – AC Milan s-a terminat 2-2 după ce AC Milan a condus cu 2-0

Napoli a reuşit să obţină un egal acasă, 2-2, cu AC Milan, după ce „rossonerii” au condus cu 2-0, prin dubla lui Olivier Giroud. Atacantul naţionalei Franţei a marcat în minutele 22 şi 31.

Napoletanii au întors soarta meciului în repriza secundă. Au marcat Matteo Politano (min. 50) şi Raspadori (min. 63).

Napoli se află pe locul 4 în Serie A, cu 18 puncte în 10 etape, în timp ce Milan se află pe locul 3, cu 22 de puncte în 10 etape.

Reclamă

Reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa – AC Milan 0-1! Pușcaș nu a reușit să îi dea gol

Iată reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa – AC Milan 0-1 Atacantul formației italiene a fost nevoit să apere poarta echipei pregătite de Stefano Pioli, în momentul în care Mike Maignan a primit un cartonaș roșu, în minutul 90+9 al duelului.

Odată intrat în poarta oaspeților, Giroud nu a primit niciun gol până la finalul partidei. Ba chiar mai mult, l-a parat ți pe George Pușcaș, care nu a reușit să înscrie în poarta apărată de atacantul francez, care a împins mingea de lângă piciorul atacantului român.

După meci, Giroud a oferit o reacție cel puțin amuzantă. Acesta a declarat că a a fost pe aproape să facă o paradă demnă de un portar profesionist. De asemenea, francezul de la AC Milan a dezvăluit faptul că atunci când era copil prefera să fie portar.

„Aproape am reuşit o paradă demnă de un portar”

„Aproape am reuşit o paradă demnă de un portar. Mi-am luat curajul în ambele mâini şi m-am aruncat la minge, fără să ştiu ce se va întâmpla. Nu credeam că voi trăi o asemenea emoţie pe această parte a terenului. Când eram mic, îmi plăcea să fiu portar”, a spus atacantul francez, pe platforma DAZN.

De asemenea, și tehnicianul formanței a menționat motivul pentru care Giroud a intrat în poartă.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

21:32

Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024! Nole, cu gândul doar la aur

21:31

Hermannstadt – Unirea Slobozia 1-1! Sibienii rămân fără victorie în acest sezon de Liga 1

21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și