Închide meniul

Dan Nistor, recital în FC Botoşani – U Cluj! Gol şi pasă de gol în doar 12 minute

Alex Masgras Publicat: 30 octombrie 2023, 19:24

Reclamă
Dan Nistor, recital în FC Botoşani – U Cluj! Gol şi pasă de gol în doar 12 minute

Dan Nistor, recital în FC Botoşani - U Cluj

Dan Nistor, în timpul unui meci / Hepta

Dan Nistor a dat recital în FC Botoşani – U Cluj! Mijlocaşul „şepcilor roşii” a deschis scorul a deschis scorul cu o execuţie superbă în minutul 9 al partidei. În minutul 21, Nistor a pasat decisiv la golul lui Valentin Gheorghe, atunci când a centrat pentru fostul jucător de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 57, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a dus scorul la 3-0, graţie golului marcat de Andrei Miron. Fundaşul a marcat cu o lovitură de cap din cornerul executat de acelaşi Dan Nistor. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a impus cu 3-0.

Dan Nistor, recital în FC Botoşani – U Cluj! Gol şi pasă de gol în doar 12 minute

Dan Nistor a făcut o primă repriză excelentă pe terenul celor de la FC Botoşani. Veteranul celor de la U Cluj a deschis scorul după doar 9 minute, cu un şut superb, fără şanse pentru Dican. VEZI AICI golul lui Dan Nistor din FC Botoşani – U Cluj.

Nistor a continuat să joace foarte bine şi 12 minute mai târziu şi-a trecut în cont şi o pasă de gol. Mijlocaşul „şepcilor roşii” a centrat perfect la golul lui Valentin Gheorghe, fostul jucător al celor de la FCSB îndeplinind o formalitate pentru a trimite balonul în poarta apărată de Dican.

În repriza a doua, Miron a dus scorul la 3-0 în repriza secundă. Fundaşul a înscris în minutul 57 al partidei de la Botoşani cu o lovitură de cap, din cornerul aceluiaşi Dan Nistor.

Reclamă

Dan Nistor face un sezon foarte bun în tricoul celor de la U Cluj. În 13 partide disputate în Liga 1, veteranul a ajuns la 8 goluri şi 5 pase de gol. De asemenea, el are un gol şi o pasă decisivă şi în cele două partide disputate în Cupa României.

U Cluj nu a mai pierdut de la începutul lunii septembrie

Mijlocaşul de 35 de ani a ajuns la U Cluj în luna februarie a acestui an, atunci când a semnat din postura de jucător liber de contract cu „şepcile roşii”. El a evoluat ultima oară la Universitatea Craiova.

U Cluj traversează o perioadă foarte bună în Liga 1. „Şepcile roşii” nu au mai pierdut de pe 4 septembrie, în meciul de pe teren propriu cu Poli Iaşi. De atunci, clujenii au remizat cu Universitatea Craiova, FCSB şi Farul Constanţa, în timp ce în meciurile cu UTA şi Sepsi s-au impus fără să primească gol.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău se află pe locul 8 după victoria de la Botoşani, cu 19 puncte, fiind la un singur punct de play-off. Etapa viitoare, U Cluj va primi vizita celor de la FC Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și