Închide meniul

Dan Nistor, după ce i-a adus victoria lui U Cluj cu Sepsi: „Mai aveau puţin şi se apărau şi cu banca de rezerve”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 octombrie 2023, 23:18

Dan Nistor, după ce i-a adus victoria lui U Cluj cu Sepsi: „Mai aveau puţin şi se apărau şi cu banca de rezerve

Dan Nistor i-a "înţepat" pe fanii lui U Cluj după "remontada" cu Rapid

Dan Nistor, în timpul unui meci la U Cluj / Profimedia Images

Dan Nistor a spus, după ce a marcat din penalty şi i-a adus victoria lui U Cluj, că echipa lui a întâlnit o echipă mega-defensivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nistor a precizat că regretă că urmează pauza competiţională, având în vedere că echipa lui traversa o perioadă foarte bună.

Dan Nistor, după ce i-a adus victoria lui U Cluj cu Sepsi: „Mai aveau puţin şi se apărau şi cu banca de rezerve”

Suntem bucuroşi. Este prima victorie acasă. Am întâlnit o echipă mega-defensivă, mai aveau puţin şi se apărau şi cu banca de rezerve.

Puteam să ne facem meciul uşor, au fost alea două ocazii ale lui Robi (n.r: Silaghi), putea să marcheze. Mă bucur pentru el că a jucat.

Punctul cel mai bun este venirea domnului Sabău, nu îl perii. Să fiu sincer, se pune la mintea noastră, e cu noi tot timpul, ne încurajează, ne îmbărbătează.

Reclamă

Ăsta este plusul nostru cel mai mare, în plus am revenit acasă.

Mă simt bine. E puţin important cine marchează, ci ca echipa să câştige. Mi-aş fi dorit să nu fie această pauză competiţională pentru echipa naţională, pentru că echipa era în urcare, dar asta este”, a declarat Dan Nistor pentru digisport.ro după U Cluj – Sepsi 1-0.

U Cluj – Sepsi 1-0. Dan Nistor le-a adus victoria clujenilor cu un gol marcat din penalty. Covăsnenii, al cincilea eşec la rând

U Cluj – Sepsi 1-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 12 a sezonului din Liga 1. Echipa lui Liviu Ciobotariu a înregistrat cel de al cincilea eşec la rând în campionat şi a ajuns pe locul 11. De partea cealaltă, U Cluj a urcat pe locul 8 şi e la un punct de playoff.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de această partidă, „șepcile roșii”, pregătite de Ioan Ovidiu Sabău, se aflau pe locul al 11-lea în prima ligă, cu 12 puncte după 11 meciuri jucate. Cei de la Sepsi erau pe locul al 10-lea, tot cu 12 puncte, dar cu un meci în minus față de ardeleni.

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Sepsi: Niczuly – Ninaj, Bălașa, Kecskes – Oteliță, I. Gheorghe, F. Junior, Fl. Ștefan – R. Varga, Safranko, Ștefănescu
Rezerve: Moldovan, Oroian, Dobozi, C. Matei, Tența, Kallaku, Kocsis, Debeljuh, Rondon

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Arbitru: Andrei Moroiță (Ploiești) / A1: Valentin Avram (București) / A2: Ionel Valentin Dumitru (Gherghița – Prahova) / Arbitru VAR: Istvan Kovacs (Carei) / Arbitru AVAR: Alexandru Vodă (Alba Iulia) / R1: Mircea Ardelean (Arad) / Observator arbitri: Eduard Dumitrescu (Pitești)

Stadion: „Cluj Arena” (capacitate – 30.201 locuri)

U Cluj – Sepsi 1-0 a încheiat etapa a 12-a din Liga 1

Partida din această seară a încheiat etapa cu numărul 12 a primului eșalon al fotbalului românesc. Cele două formații s-au întâlnit, pentru ultima dată, în finala Cupei României, din sezonul trecut.

Reclamă

Atunci, Sepsi, pregătită la vremea respectivă de către Cristiano Bergodi, s-a impus în fața celor de la U Cluj după loviturile de departajare, într-un meci care a avut loc la Sibiu, pe stadionul Municipal.

„Șepcile roșii” au primit vizita celor de la Sepsi după ce au încurcat vicecampioana României, FCSB, în etapa precedentă. Partida de pe Arena Națională s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

De cealaltă parte, covăsnenii lui Liviu Ciobotariu au pierdut, în deplasare, partida cu CFR Cluj, cu scorul de 3-0. Astfel, formația patronată de Laszlo Dioszegi a ajuns, cu eşecul de astăzi, la 5 înfrângeri consecutive în prima ligă.

Sepsi a înregistrat ultimul succes din campionatul intern pe data de 4 septembrie, într-o partidă cu UTA Arad. Atunci, meciul care s-a jucat la Sf. Gheorghe s-a terminat cu scorul de 1-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și