Închide meniul

Dan Nistor, recital în FC Botoşani – U Cluj! Gol şi pasă de gol în doar 12 minute

Alex Masgras Publicat: 30 octombrie 2023, 19:24

Reclamă
Dan Nistor, recital în FC Botoşani – U Cluj! Gol şi pasă de gol în doar 12 minute

Dan Nistor, recital în FC Botoşani - U Cluj

Dan Nistor, în timpul unui meci / Hepta

Dan Nistor a dat recital în FC Botoşani – U Cluj! Mijlocaşul „şepcilor roşii” a deschis scorul a deschis scorul cu o execuţie superbă în minutul 9 al partidei. În minutul 21, Nistor a pasat decisiv la golul lui Valentin Gheorghe, atunci când a centrat pentru fostul jucător de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 57, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a dus scorul la 3-0, graţie golului marcat de Andrei Miron. Fundaşul a marcat cu o lovitură de cap din cornerul executat de acelaşi Dan Nistor. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a impus cu 3-0.

Dan Nistor, recital în FC Botoşani – U Cluj! Gol şi pasă de gol în doar 12 minute

Dan Nistor a făcut o primă repriză excelentă pe terenul celor de la FC Botoşani. Veteranul celor de la U Cluj a deschis scorul după doar 9 minute, cu un şut superb, fără şanse pentru Dican. VEZI AICI golul lui Dan Nistor din FC Botoşani – U Cluj.

Nistor a continuat să joace foarte bine şi 12 minute mai târziu şi-a trecut în cont şi o pasă de gol. Mijlocaşul „şepcilor roşii” a centrat perfect la golul lui Valentin Gheorghe, fostul jucător al celor de la FCSB îndeplinind o formalitate pentru a trimite balonul în poarta apărată de Dican.

În repriza a doua, Miron a dus scorul la 3-0 în repriza secundă. Fundaşul a înscris în minutul 57 al partidei de la Botoşani cu o lovitură de cap, din cornerul aceluiaşi Dan Nistor.

Reclamă

Dan Nistor face un sezon foarte bun în tricoul celor de la U Cluj. În 13 partide disputate în Liga 1, veteranul a ajuns la 8 goluri şi 5 pase de gol. De asemenea, el are un gol şi o pasă decisivă şi în cele două partide disputate în Cupa României.

U Cluj nu a mai pierdut de la începutul lunii septembrie

Mijlocaşul de 35 de ani a ajuns la U Cluj în luna februarie a acestui an, atunci când a semnat din postura de jucător liber de contract cu „şepcile roşii”. El a evoluat ultima oară la Universitatea Craiova.

U Cluj traversează o perioadă foarte bună în Liga 1. „Şepcile roşii” nu au mai pierdut de pe 4 septembrie, în meciul de pe teren propriu cu Poli Iaşi. De atunci, clujenii au remizat cu Universitatea Craiova, FCSB şi Farul Constanţa, în timp ce în meciurile cu UTA şi Sepsi s-au impus fără să primească gol.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău se află pe locul 8 după victoria de la Botoşani, cu 19 puncte, fiind la un singur punct de play-off. Etapa viitoare, U Cluj va primi vizita celor de la FC Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și