Închide meniul

Ilie Dumitrescu, dezvăluiri incredibile despre perioada în care a colaborat cu Gigi Becali la FCSB: „Hai să-ți spun ce face Gigi”

Dan Roșu Publicat: 31 octombrie 2023, 12:10 / Actualizat: 2 noiembrie 2023, 16:30

Reclamă
Ilie Dumitrescu, dezvăluiri incredibile despre perioada în care a colaborat cu Gigi Becali la FCSB: „Hai să-ți spun ce face Gigi

Ilie Dumitrescu, dezvăluiri incredibile despre perioada în care a colaborat cu Gigi Becali la FCSB

Ilie Dumitrescu şi Gigi Becali - colaj Hepta

Ilie Dumitrescu a făcut dezvăluiri despre perioada în care a colaborat cu Gigi Becali la FCSB, în 2010, atunci când a lucrat 40 de zile, înainte să-şi dea demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Analistul susţine că nu ar îndrăzni să îi dea sfaturi lui Gigi Becali pentru a face echipa la FCSB peste antrenorul Elias Charalambous. Mai ales că asta i s-a întâmplat şi lui cu 13 ani în urmă.

Ilie Dumitrescu, dezvăluiri incredibile despre perioada în care a colaborat cu Gigi Becali la FCSB

„Niciodată! Acum ce faci, mă încerci pe mine? Niciodată, niciodată nu vorbesc cu Gigi Becali despre așa ceva. Niciodată nu am să spun ăsta, ăsta sau ăsta pentru că eu am fost antrenor și știu ce înseamnă să primească un patron sfaturi de la alte persoane.

Am fost antrenor la el și știam cine îl suna și ce sfaturi îi dădea. Nu aș face niciodată chestia asta. Nu o s-o fac! Hai să-ți spun ce face Gigi. El vede Barcelona, City… `Eu vreau să joc 4-3-3 ca nu știu care și vreau să mi-l bagi pe ăsta și pe ăsta`.

Și atunci, cumva găsesc și ei o formulă acolo. Dacă l-a băgat pe Tavi 9 fals… Și i-a reușit asta la un meci”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a ajuns la FCSB în vara lui 2010, atunci când i-a luat locul lui Victor Piţurcă. „Mister” a adunat cinci meciuri în Liga 1, două victorii, două egaluri şi un eşec, dar şi trei partide în cupele europene, dubla cu Grasshopper şi duelul cu Liverpool.

Gigi Becali, mesaj pentru Elias Charalambous

Cu o lună în urmă, Becali avea un mesaj clar pentru Elias Charalambous, după ce antrenorul de la FCSB s-a enervat la conferinţa de presă, de după Sepsi – FCSB 2-5, atunci când a fost pus într-o postură incomodă.

Ţinând cont de „regimul” impus de Gigi Becali la FCSB, reporterii l-au întrebat pe cipriot care este de fapt antrenorul roş-albaştrilor. Becali l-a învăţat din nou pe Charalambous ce să răspundă.

Reclamă 4 / 0/3

„Bă, Elias, îți pun iar întrebări cu cine e antrenorul? Zi la revedere, mulțumesc și pleacă. Dacă nu au respect pleacă, lasă-i cu ochii în soare. Păi, cine e antrenor? Nu-l vedeți, ce e nesimțirea asta? Măcar puțin bun simț să ai! Lăsați omul în pace.

Bun, gata, știți despre ce e vorba, că așa e la mine. Nu știți că așa e la Becali de ani de zile? Schimbările care se fac, noi ne consultăm. Facem echipa, dar ține conte de ce avem pe bancă. La pauză, schimb 2-3. Dacă am sânge proaspăt, de ce să joc cu sânge slab?”, a spus Gigi Becali.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 15:15 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și