Închide meniul

Ilie Dumitrescu, dezvăluiri incredibile despre perioada în care a colaborat cu Gigi Becali la FCSB: „Hai să-ți spun ce face Gigi”

Dan Roșu Publicat: 31 octombrie 2023, 12:10 / Actualizat: 2 noiembrie 2023, 16:30

Reclamă
Ilie Dumitrescu, dezvăluiri incredibile despre perioada în care a colaborat cu Gigi Becali la FCSB: „Hai să-ți spun ce face Gigi

Ilie Dumitrescu, dezvăluiri incredibile despre perioada în care a colaborat cu Gigi Becali la FCSB

Ilie Dumitrescu şi Gigi Becali - colaj Hepta

Ilie Dumitrescu a făcut dezvăluiri despre perioada în care a colaborat cu Gigi Becali la FCSB, în 2010, atunci când a lucrat 40 de zile, înainte să-şi dea demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Analistul susţine că nu ar îndrăzni să îi dea sfaturi lui Gigi Becali pentru a face echipa la FCSB peste antrenorul Elias Charalambous. Mai ales că asta i s-a întâmplat şi lui cu 13 ani în urmă.

Ilie Dumitrescu, dezvăluiri incredibile despre perioada în care a colaborat cu Gigi Becali la FCSB

„Niciodată! Acum ce faci, mă încerci pe mine? Niciodată, niciodată nu vorbesc cu Gigi Becali despre așa ceva. Niciodată nu am să spun ăsta, ăsta sau ăsta pentru că eu am fost antrenor și știu ce înseamnă să primească un patron sfaturi de la alte persoane.

Am fost antrenor la el și știam cine îl suna și ce sfaturi îi dădea. Nu aș face niciodată chestia asta. Nu o s-o fac! Hai să-ți spun ce face Gigi. El vede Barcelona, City… `Eu vreau să joc 4-3-3 ca nu știu care și vreau să mi-l bagi pe ăsta și pe ăsta`.

Și atunci, cumva găsesc și ei o formulă acolo. Dacă l-a băgat pe Tavi 9 fals… Și i-a reușit asta la un meci”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a ajuns la FCSB în vara lui 2010, atunci când i-a luat locul lui Victor Piţurcă. „Mister” a adunat cinci meciuri în Liga 1, două victorii, două egaluri şi un eşec, dar şi trei partide în cupele europene, dubla cu Grasshopper şi duelul cu Liverpool.

Gigi Becali, mesaj pentru Elias Charalambous

Cu o lună în urmă, Becali avea un mesaj clar pentru Elias Charalambous, după ce antrenorul de la FCSB s-a enervat la conferinţa de presă, de după Sepsi – FCSB 2-5, atunci când a fost pus într-o postură incomodă.

Ţinând cont de „regimul” impus de Gigi Becali la FCSB, reporterii l-au întrebat pe cipriot care este de fapt antrenorul roş-albaştrilor. Becali l-a învăţat din nou pe Charalambous ce să răspundă.

Reclamă 4 / 0/3

„Bă, Elias, îți pun iar întrebări cu cine e antrenorul? Zi la revedere, mulțumesc și pleacă. Dacă nu au respect pleacă, lasă-i cu ochii în soare. Păi, cine e antrenor? Nu-l vedeți, ce e nesimțirea asta? Măcar puțin bun simț să ai! Lăsați omul în pace.

Bun, gata, știți despre ce e vorba, că așa e la mine. Nu știți că așa e la Becali de ani de zile? Schimbările care se fac, noi ne consultăm. Facem echipa, dar ține conte de ce avem pe bancă. La pauză, schimb 2-3. Dacă am sânge proaspăt, de ce să joc cu sânge slab?”, a spus Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și