Închide meniul

Gigi Becali, mesaj pentru Elias Charalambous: „Bă, Elias, îți pun iar întrebări cu antrenorul? Zi `la revedere, mulțumesc`”

Dan Roșu Publicat: 25 septembrie 2023, 13:47

Reclamă
Gigi Becali, mesaj pentru Elias Charalambous: „Bă, Elias, îți pun iar întrebări cu antrenorul? Zi `la revedere, mulțumesc`

Gigi Becali, mesaj pentru Elias Charalambous

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru Elias Charalambous, după ce antrenorul de la FCSB s-a enervat la conferinţa de presă, de după Sepsi – FCSB 2-5, atunci când a fost pus într-o postură incomodă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţinând cont de „regimul” impus de Gigi Becali la FCSB, reporterii l-au întrebat pe cipriot care este de fapt antrenorul roş-albaştrilor. Becali l-a învăţat din nou pe Charalambous ce să răspundă.

Gigi Becali, mesaj clar pentru Elias Charalambous

„Bă, Elias, îți pun iar întrebări cu cine e antrenorul? Zi la revedere, mulțumesc și pleacă. Dacă nu au respect pleacă, lasă-i cu ochii în soare. Păi, cine e antrenor? Nu-l vedeți, ce e nesimțirea asta? Măcar puțin bun simț să ai! Lăsați omul în pace.

Bun, gata, știți despre ce e vorba, că așa e la mine. Nu știți că așa e la Becali de ani de zile? Schimbările care se fac, noi ne consultăm. Facem echipa, dar ține conte de ce avem pe bancă. La pauză, schimb 2-3. Dacă am sânge proaspăt, de ce să joc cu sânge slab?”, a spus Gigi Becali.

Elias Charalambous, enervat la conferinţa de presă

Elias Charalambous s-a enervat în momentul în care a fost întrebat cine e antrenorul la FCSB! Antrenorul principal de la echipa aflată pe primul loc i-a invitat pe jurnalişti la antrenamentele FCSB, să vadă cine conduce pregătirea.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r.: Cine e antrenorul principal la FCSB?) Ce-i cu întrebarea asta? Puteţi să veniţi la antrenamente să vedeţi cine e antrenorul. Suntem împreună. Din prima zi nu am înţeles asta cu zvonurile, discuţiile. Sunt alte probleme mai importante”, a declarat Elias Charalambous pentru digisport.ro după Sepsi – FCSB 2-5.

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă. Patronul de la FCSB a anunţat că CSA ar urma să nu mai poată folosi numele Steaua. Becali a ameninţat şi cu plângeri penale.

„O să vedeți de curând că CSA n-o să mai aibă voie să folosească numele la fotbal. Nu știu, 1 an, 2, 3… Ei au înregistrat cu rea-credință numele la OSIM. Acum a descoperit avocatul un act, trebuie să-l valideze instanța. Nouă nu ni-l dă OSIM. După ce-l validează instanța, putem să facem revizuire în 30 de zile. Să vă explic: ei au spus că vor înregistrarea mărcii, OSIM a respins, li s-a zis că se creează confuzie.

Reclamă

Pe urmă, s-a revenit asupra deciziei, nu s-a pomenit niciodată la OSIM așa ceva. Ei au spus că nu e confuzie pentru că au alte sporturi, nu fotbal. E semnat de Talpan actul. Apoi, au venit și au făcut fotbal. E înșelăciune. Acum, în instanță, se va vedea și va fi anulată marca lor. Vom face plângere penală și pentru cei de la OSIM care au înregistrat marca. Cum să revii la o hotărâre definitivă?”, a spus Gigi Becali.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și