Închide meniul
NEWS ALERT

E oficial! Unde se va juca meciul Israel – România! Meciul e în Ungaria, dar nu la Budapesta

Bogdan Stănescu Publicat: 31 octombrie 2023, 18:20

Reclamă
E oficial! Unde se va juca meciul Israel – România! Meciul e în Ungaria, dar nu la Budapesta

„TricoloriI”, în duelul cu Israel / Profimedia Images

Meciul Israel – România, programat pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, se va juca pe stadionul Pancho din Felcsút, Ungaria, a anunţat oficial FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UEFA a anunțat azi că a fost de acord cu propunerea Federației Israeliene de a disputa meciurile cu România și Elveția pe stadionul Pancho, aflat la aproximativ 50 de kilometri de Budapesta. Arena are o capacitate de 3.800 de locuri și este gazda formației Academia Pușkaș, anunţă frf.ro.

E oficial! Unde se va juca meciul Israel – România! Meciul e în Ungaria, dar nu la Budapesta

În ceea ce privește accesul publicului la cele două partide, UEFA a precizat: “Prezența spectatorilor va fi permisă”.

Locul disputării meciului Israel – România, crucial pentru calificarea la EURO 2024, a fost schimbat de mai multe ori. Mai întâi a apărut informaţia că partida se va disputa în Cipru, după care varianta a fost Budapesta.

În cele din urmă a fost ales satul Felcsút, care are o populaţie de sub 2.000 de locuitori. Israel are un program de foc în luna noiembrie, având în vedere că partidele cu Kosovo şi Elveţia au fost amânate în urma atacului Hamas şi începerii războiului în Ţara Sfântă.

Reclamă

Israel va juca pe 12 noiembrie cu Kosovo, pe 15 noiembrie cu Elveţia, pe 18 noiembrie cu România şi pe 21 noiembrie cu Andorra.

Israel – România nu se mai joacă la Budapesta!

Pe 27 octombrie a apărut informaţia că partida Israel – România nu se mai joacă la Budapesta. S-a luat în calcul Debreţin, după ce anterior fusese vehiculată şi varianta Cipru.

În cele din urmă, Israel – România se joacă în Ungaria, dar nu într-un oraş mare, ci într-un sat.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul pentru care partida nu se poate disputa în capitala Ungariei ar fi cauzat de meciul dintre Belarus și Andorra, care se joacă tot pe data de 18 noiembrie, în Budapesta.

Clasamentul din grupa I de calificare la EURO 2024

Iată situația din grupa României, înainte de partidele din luna noiembrie.

1. România – 16 puncte (8 meciuri)
2. Elveția – 15 puncte (7 meciuri)
3. Israel – 11 puncte (6 meciuri)
4. Kosovo – 7 puncte (7 meciuri)
5. Belarus – 6 puncte (8 meciuri)
6. Andorra – 2 puncte (8 meciuri)

Câte bilete s-au vândut pentru România – Elveţia

Fanii iau cu asalt Arena Naţională pentru meciul România – Elveţia, care va fi LIVE VIDEO, pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Oficialii FRF anunţă că s-au epuizat deja jumătate dintre biletele puse în vânzare pentru meciul care o poate duce pe naţionala antrenată de Edi Iordănescu la turneul final. Interesul este unul uriaş.

„Până la finalul zilei de joi, 26 octombrie, adică în primele 4 zile de la startul vânzării, 50% din biletele la meciul România-Elveția au fost deja procesate. Mulțumim tuturor suporterilor care vor fi alături de tricolori!

Prețuri bilete:
35 lei – Peluze
60 lei – Tribune
300 lei – VIP albastru
500 lei – VIP roșu

Reclamă

Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal a extins sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru ca un copil să beneficieze bilet, e necesară prezența a cel puțin unui adult și se pot comanda maximum 4 bilete”, anunţa frf.ro.

 

 

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
Vezi toate știrile
Citește și