Închide meniul

Fanii iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru România – Elveţia (LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY)

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 octombrie 2023, 10:50

Reclamă
Fanii iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru România – Elveţia (LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY)

Fanii iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru România - Elveţia

Fanii naţionalei României, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Fanii iau cu asalt Arena Naţională pentru meciul România – Elveţia, care va fi LIVE VIDEO, pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Suporterii naţionalei României sunt gata să facă o atmosferă de senzaţie pe cel mai mare stadion al ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii FRF anunţă că s-au epuizat deja jumătate dintre biletele puse în vânzare pentru meciul care o poate duce pe naţionala antrenată de Edi Iordănescu la turneul final. Interesul este unul uriaş.

Fanii iau cu asalt Arena Naţională la România – Elveţia

Dacă la meciul cu Andorra pe Arena Naţională au putut fi în tribună doar copiii, de această dată porţile vor fi deschise pentru toţi fanii naţionalei României. Aproape sigur, duelul care are o miză uriaşă va fi sold-out.

Până la finalul zilei de joi, 26 octombrie, adică în primele 4 zile de la startul vânzării, 50% din biletele la meciul România-Elveția au fost deja procesate. Mulțumim tuturor suporterilor care vor fi alături de tricolori!

Prețuri bilete:
35 lei – Peluze
60 lei – Tribune
300 lei – VIP albastru
500 lei – VIP roșu

Reclamă

Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal a extins sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru ca un copil să beneficieze bilet, e necesară prezența a cel puțin unui adult și se pot comanda maximum 4 bilete„, anunţă frf.ro.

Potrivit informaţiilor AntenaSport, meciul Israel – România se va juca la Budapesta. Anunţul oficial urmează să fie făcut în următoarele ore.

Programul Israelului în preliminariile EURO 2024 în luna noiembrie:

Reclamă 4 / 0/3
  • Kosovo – Israel (12 noiembrie)
  • Israel – Elveția (15 noiembrie)
  • Israel – România (18 noiembrie)
  • Andorra – Israel (21 noiembrie)

Scenariul incredibil prin care România, Elveţia şi Israel termină la egalitate de puncte

În acest moment, România e pe primul loc în Grupa I, cu 16 puncte, şi are un punct peste Elveţia şi cinci puncte peste Israel, care au un meci, respectiv două partide mai puţin disputate.

Din cauza contextului adus de războiul din Israel, cele trei echipe mai au un număr diferit de meciuri rămase de disputat. Tricolorii mai joacă împotriva Israelului şi Elveţiei, iar Israelul cu România, Andorra, Elveţia şi Kosovo. Mai jos, avem scenariul prin care cele 3 echipe ar termina la egalitate de puncte.

  • România – pierde cu Israel şi bate Elveția – acumulează 19 puncte
  • Elveția – bate Kosovo, pierde cu România, face egal cu Israel – acumulează 19 puncte
  • Israel – bate România şi Andorra şi scoate egal cu Elveția şi Kosovo – acumulează 19 puncte

În această situaţie, în clasamentul în trei, toate echipele vor avea câte cinci puncte şi aici va interveni golaverajul, unde, aparent, Israel are un dezavantaj, după eşecul cu 0-3 din Elveţia.

Clasamentul grupei I

1. România – 16 puncte (8 meciuri)
2. Elveția – 15 (7 meciuri)
3. Israel – 11 (6 meciuri)
4. Kosovo – 7 (7 meciuri)
5. Belarus – 6 (8 meciuri)
6. Andorra – 2 (8 meciuri)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și