Închide meniul

Israel – România nu se mai joacă la Budapesta! Anunț de ultimă oră pentru „tricolori”

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2023, 19:33

Reclamă
Israel – România nu se mai joacă la Budapesta! Anunț de ultimă oră pentru tricolori”

Israel - România nu se mai joacă la Budapesta

„TricoloriI”, în duelul cu Israel / Profimedia

Israel – România nu se mai joacă la Budapesta! „Tricolorii” lui Edi Iordănescu nu vor mai disputa parida cu selecționata din „Țara Sfântă” în capitala Ungariei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Israel și România este programată de data de 18 noiembrie, de la ora 21:45. Meciul reprezintă penultimul duel al primei reprezentative, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2024.

Israel – România nu se mai joacă la Budapesta! Partida ar putea fi mutată la Debrețin

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, meciul dintre Israel și România ar putea fi mutată la Debrețin. Astfel, „tricolorii” nu vor mai disputa meciul în capitala Ungariei, așa cum a fost cazul și la partida cu Belarus.

Motivul pentru care partida nu se poate disputa în capitala Ungariei este cauzat de meciul dintre Belarus și Andorra, care se joacă tot pe data de 18 noiembrie, în Budapesta.

Sursa citată anterior anunță faptul că poliția maghiară a anunțat faptul că nu poate acoperi ambele evenimente, iar, astfel, duelul României va trebui mutat.

Reclamă

În momentul de față, o altă variantă probabilă pentru disputarea partidei este Debrețin. Oficialii Federației Române de Fotbal au fost nevoiți să anuleze rezervările făcute pentru Budapesta, iar acum așteaptă o variantă oficială, înainte de a organiza o nouă deplasare.

Iată situația din grupa României, înainte de partidele din luna noiembrie.

1. România – 16 puncte (8 meciuri)
2. Elveția – 15 puncte (7 meciuri)
3. Israel – 11 puncte (6 meciuri)
4. Kosovo – 7 puncte (7 meciuri)
5. Belarus – 6 puncte (8 meciuri)
6. Andorra – 2 puncte (8 meciuri)

Reclamă 4 / 0/3

Câte bilete s-au vândut pentru România – Elveţia

Fanii iau cu asalt Arena Naţională pentru meciul România – Elveţia, care va fi LIVE VIDEO, pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Oficialii FRF anunţă că s-au epuizat deja jumătate dintre biletele puse în vânzare pentru meciul care o poate duce pe naţionala antrenată de Edi Iordănescu la turneul final. Interesul este unul uriaş.

„Până la finalul zilei de joi, 26 octombrie, adică în primele 4 zile de la startul vânzării, 50% din biletele la meciul România-Elveția au fost deja procesate. Mulțumim tuturor suporterilor care vor fi alături de tricolori!

Prețuri bilete:
35 lei – Peluze
60 lei – Tribune
300 lei – VIP albastru
500 lei – VIP roșu

Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal a extins sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru ca un copil să beneficieze bilet, e necesară prezența a cel puțin unui adult și se pot comanda maximum 4 bilete”, anunţă frf.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și