Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună iubita de 40 de ani a lui Dorian Popa, după ce artistul a fost prins drogat şi în chiloţi la volan

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 noiembrie 2023, 9:33

Reclamă
Ce a putut să spună iubita de 40 de ani a lui Dorian Popa, după ce artistul a fost prins drogat şi în chiloţi la volan

Ce a putut să spună iubita de 40 de ani a lui Dorian Popa, după ce artistul a fost prins drogat şi în chiloţi la volan

Colaj Instagram

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, s-a arătat şocată de vestea că artistul a fost prins drogat şi în chiloţi la volan. Cunoscută şi sub numele de „Babs”, Claudia a fost şocată în momentul în care i s-a spus că iubitul său celebru a fost oprit de poliţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorian Popa şi Claudia Iosif au o relaţie de 11 ani. Claudia are 40 de ani şi este mai mare cu 5 ani decât iubitul său. Ca şi Dorian Popa, „Babs” este o prezenţă activă pe reţelele de socializare şi nu ezită să pozeze provocator. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI CU IUBITA LUI DORIAN POPA)

Ce a putut să spună iubita de 40 de ani a lui Dorian Popa, după ce artistul a fost prins drogat şi în chiloţi la volan

”Ce s-a întâmplat?! Poftim?! Nu pot să cred așa ceva, nu știu nimic, doamne! Doamne ferește! Noi chiar am vorbit dimineață, nu am știut nimic. Scuză-mă că trebuie să închid, chiar nu știu nimic”, a fost reacţia Claudiei Iosif pentru spynews.ro.

În ultima perioadă, s-a speculat că cei doi s-ar fi despărţit, lucru negat de femeie.

Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat. Nu mai e ca în primul an. Eu mi-am mutat atelierul în altă parte, pentru că nu mai era în regulă să fie în mansarda casei noastre. Dar e la cinci minute de casa noastră”, spunea Claudia Iosif, pentru cancan.ro.

Reclamă

„Puşcărie obligatoriu!” Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Dorian Popa şi cere toleranţă zero! Vedeta, prinsă drogată la volan

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Dorian Popa, după ce influencerul a fost prins de poliţişti drogat la volan. Patronul FCSB-ului cere toleranţă zero din partea autorităţilor, astfel încât vedeta să fie dată exemplu. Latifundiarul din Pipera cere ca Dorian Popa să ajungă după gratii.

În vârstă de 35 de ani, Dorian Popa a fost oprit de poliţişti în localitatea Domneşti. Era la volanul bolidului său de lux, marca Lamborghini, şi purta doar un halat de baie pe el. După ce a fost testat pozitiv la canabis, acesta a afirmat că a inhalat accidental fum, la o petrecere.

Dorian Popa are nu mai puţin de 2 milioane de urmăritori pe contul său de Instagram. Gigi Becali nu a avut milă de influencerul român. Cere ca Dorian să fie trimis în închisoare, iar permisul de conducere să îi fie retras timp de 10 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Stai puțin. Au înnebunit ei? A înnebunit lumea care se uită la ei. Ce să te uiți? Ce să vezi? Am văzut că o fată din Moldova câștigă un milion. Ce influencer? Că se arată pe TikTok?

Dar cum, mă? De ce să ia bani? Nu mă băgați că eu nu înțeleg. Fiecare se droghează și fiecare face ce vrea cu trupul lui. Doar că noi trebuie să ne protejăm. Cum ne protejăm? Ești drogat la volan? Pușcărie obligatoriu.

Și carnet luat pe 10 ani. Ia să vedem se mai droghează? Nu știu de Dorian Popa, habar n-am cine e Dorian Popa. E fotbalist? Nu e fotbalist. Nu știu eu asta cu internetul, cu TikTok”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și