Închide meniul
Foto

„Puşcărie obligatoriu!” Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Dorian Popa şi cere toleranţă zero! Vedeta, prinsă drogată la volan

Reclamă

Publicat: 31 octombrie 2023, 9:36

„Puşcărie obligatoriu!” Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Dorian Popa şi cere toleranţă zero! Vedeta, prinsă drogată la volan

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Dorian Popa

Gigi Becali, reacţie vehementă după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan / Colaj Profimediaimages/Instagram

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Dorian Popa, după ce influencerul a fost prins de poliţişti drogat la volan. Patronul FCSB-ului cere toleranţă zero din partea autorităţilor, astfel încât vedeta să fie dată exemplu. Latifundiarul din Pipera cere ca Dorian Popa să ajungă după gratii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 35 de ani, Dorian Popa a fost oprit de poliţişti în localitatea Domneşti. Era la volanul bolidului său de lux, marca Lamborghini, şi purta doar un halat de baie pe el. După ce a fost testat pozitiv la canabis, acesta a afirmat că a inhalat accidental fum, la o petrecere.

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Dorian Popa

Dorian Popa are nu mai puţin de 2 milioane de urmăritori pe contul său de Instagram. Gigi Becali nu a avut milă de influencerul român. Cere ca Dorian să fie trimis în închisoare, iar permisul de conducere să îi fie retras timp de 10 ani.

Stai puțin. Au înnebunit ei? A înnebunit lumea care se uită la ei. Ce să te uiți? Ce să vezi? Am văzut că o fată din Moldova câștigă un milion. Ce influencer? Că se arată pe TikTok?

Dar cum, mă? De ce să ia bani? Nu mă băgați că eu nu înțeleg. Fiecare se droghează și fiecare face ce vrea cu trupul lui. Doar că noi trebuie să ne protejăm. Cum ne protejăm? Ești drogat la volan? Pușcărie obligatoriu.

Reclamă

Și carnet luat pe 10 ani. Ia să vedem se mai droghează? Nu știu de Dorian Popa, habar n-am cine e Dorian Popa. E fotbalist? Nu e fotbalist. Nu știu eu asta cu internetul, cu TikTok„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Pentru Dorian Popa urmează un proces greu în instanţă, pe care cu siguranţă nu l-ar fi dorit. Vloggerul şi cântăreţul ar putea scăpa, cel mai ieftin, cu o amendă penală. În cazul unei condamnări la închisoare, conducătorul auto depistat pozitiv cu droguri primeşte între un an şi 5 ani de detenţie.

Dorian Popa a fost testat pozitiv pentru substanţe interzise

Dorian Popa a fost oprit în trafic, vineri seară, în localitatea Domneşti, judeţul Ilfov. El a fost testat pozitiv pentru substanţe interzise, fiindu-i prelevate probe biologice, anunţă news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domneşti, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive”, anunţă, sâmbătă, IPJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, întrucât testarea nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din Bucureşti, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, a mai transmis sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și