Închide meniul
Foto

„Dorian Popa, 5 ani de închisoare”. Pedeapsa uriaşă cerută în cazul vedetei prinsă drogată şi în chiloţi, la volan!

Publicat: 30 octombrie 2023, 9:24

Reclamă
„Dorian Popa, 5 ani de închisoare”. Pedeapsa uriaşă cerută în cazul vedetei prinsă drogată şi în chiloţi, la volan!

"Dorian Popa, 5 ani de închisoare". Pedeapsa uriaşă cerută în cazul vedetei prinsă drogată şi în chiloţi, la volan!

Dorian Popa, curăţând un bolid Lamborghini / Instagram Dorian Popa

Gigi Becali a cerut o pedeapsă exemplară în cazul lui Dorian Popa, care a fost prins drogat şi în chiloţi la volan. Nu este prima oară când patronul FCSB se pronunţă în privinţa unor infracţiuni rutiere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a declarat, după condamnarea lui Dănuţ Lupu, că fostul fotbalist ar fi trebuit să primească o pedeapsă mai mare cu închisoarea.

„Dorian Popa, 5 ani de închisoare”. Pedeapsa uriaşă cerută în cazul vedetei prinsă drogată şi în chiloţi, la volan!

Eu spun așa: dacă ești în mașina ta, conduci și în chiloți și dezbrăcat… numai că dacă ești drogat sau beat, 5 ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege dată”, a declarat Gigi Becali pentru realitatea.net.

IPJ Ilfov a anunţat că, vineri seara, un echipaj al Poliției Rutiere a oprit în trafic, în localitatea Domnești, un bărbat care a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive. Era vorba despre celebrul vlogger şi cântăreţ Dorian Popa, care s-a ales cu un dosar penal. Sindicatul Europol a făcut mai multe precizări, transmiţând că dosarul penal a fost deschis pe numele vedetei nu numai fiindcă a condus în chiloţi, ci mai ales din pricina faptului că a fost depistată pozitiv cu aparatul DrugTest.

Pentru Dorian Popa urmează un proces greu în instanţă, pe care cu siguranţă nu l-ar fi dorit. Vloggerul şi cântăreţul ar putea scăpa, cel mai ieftin, cu o amendă penală. În cazul unei condamnări la închisoare, conducătorul auto depistat pozitiv cu droguri primeşte între un an şi 5 ani de detenţie.

Reclamă

„Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloţi”

1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că acesta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini în chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;

3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care confirmă prezența canabioidelor.

Reclamă 4 / 0/3

P.S. Având în vedete ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro.

P.S.S. Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlnim cu Cheluțu la volan

P.S.S.S. Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul”, a scris pe Facebook Sindicatul Europol.

Gigi Becali reacţiona vehement şi în cazul lui Dănuţ Lupu, condamnat fiindcă a condus fără permis

Gigi Becali a declarat şi în cazul lui Dănuţ Lupu, condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare, că ar fi trebuit să primească o pedeapsă mai mare. Becali anunţa şi că va încerca să îl ajute pe Dănuţ Lupu, oferindu-i un serviciu pe perioada detenţiei.

„Ce condamnare? Dacă a condus fără permis… să te ierte? Atunci conducem toţi fără permis. O să facă 3 luni de puşcărie, ce e mare lucru? El se duce direct în regim deschis… se duce la Jilava şi îl ia un prieten şi lucreză la Dinamo.

Bine, lasă că îl angajez eu. Fac cerere şi spun că pe Lupu vreau să îl angajez la FCSB. Fac, fac! Dar el e prieten la Jilava la cataramă cu directorul de acolo. Nu e problemă. Ce, i-a dat mult? Atunci conducem toţi fără carnet.

I-a dat prea puţin, 7 luni fără probleme… doarme la puşcărie, ziua lucrează. Da, domnule, fac. Am zis că fac, fac! O să vezi că fac. Îi trimit o maşină şi îl ia o maşină dimineaţă la 7, vine la FCSB la un birou. Seara doarme la puşcărie că aşa e legea”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și