Închide meniul

Darius Olaru a spus tot după scandalul de la naţionala României: „Au fost unii oameni care au vorbit în neștiință de cauză”

Dan Roșu Publicat: 2 noiembrie 2023, 13:28 / Actualizat: 6 decembrie 2023, 19:45

Reclamă
Darius Olaru a spus tot după scandalul de la naţionala României: „Au fost unii oameni care au vorbit în neștiință de cauză

Darius Olaru a spus tot după scandalul de la naţionala României

Darius Olaru, în timpul meciului Israel - România 1-1 - Profimedia Images

Darius Olaru a spus tot despre  scandalul de la naţionala României, atunci când a fost scos din lot înaintea meciului cu Andorra. A urmat scandalul făcut de Gigi Becali, care a susţinut că mijlocaşul de la FCSB ar fi fost apt fizic pentru partida de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, Edi Iordănescu a vorbit cu patronul roş-albaştrilor şi lucrurile s-au calmat. Totuşi, la aproape o lună distanţă, căpitanul liderului Ligii 1 a recunoscut că a fost afectat de discuţiile apărute.

Darius Olaru a spus tot după scandalul de la naţionala României

„A fost un subiect care, din punctul meu de vedere, nu m-a privit neapărat pe mine. Au fost discuții mai mult în presă. M-au afectat mai mult criticile de după, pe care nu cred că le meritam.

Au fost unii oameni care au vorbit în neștiință de cauză, dar nu mă mai interesează acest subiect. Continui să-mi fac treaba și când ajung acolo să fiu mult mai pregătit”, a spus Olaru, citat de digisport.ro.

Edi Iordănescu, răspuns imediat pentru Gigi Becali, după scandalul cu Darius Olaru

Edi Iordănescu a răspuns imediat după declaraţiile lui Gigi Becali, care i-a numit mincinoşi pe oamenii din stafful României, care l-au lăsat să plece din cantonament pe Darius Olaru, înainte de meciul cu Andorra, 4-0.

Reclamă

„Staff-ul medical al echipei naționale mi-a comunicat faptul că Darius resimte anumite dureri, dar că nu ar exista un risc privind utilizarea lui în meciul cu Andorra.

Ulterior, am discutat cu Darius pentru că ultimul cuvânt privind capacitatea 100% de a juca îi aparține acestuia, e vorba de starea lui și totdeauna jucătorul poate oferi “unda verde” finală.

Darius ne-a transmis că simte încă puțină durere la schimbările de direcție și atunci când șutează. Pentru că prima condiție pentru utilizarea unui fotbalist rămâne capacitatea lui fizică totală și pentru că mesajul lui nu a fost unul care să ne confirme acest lucru, a fost evident că nu l-am putut folosi”, a spus Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a sfătuit pe Darius Olaru să ia o decizie radicală

Gigi Becali l-a sfătuit pe Darius Olaru să ia o decizie radicală după ce a fost lăsat în afara lotului cu Andorra. Patronul FCSB i-a recomandat lui Olaru să se retragă de la echipa naţională, înainte ca patronul de la FCSB să fie sunat de selecţioner.

„(n.r.: Îl mai lăsaţi pe Olaru la naţională după tot ce s-a întâmplat?) Păi da’ tu ce crezi, că eu hotărăsc? El să hotărască. Eu o să vorbesc cu el, ‘Băi, retrage-te’. Eu îi dau un sfat, nu-l oblig. Nu ştiu dacă s-a supărat, n-am vorbit cu el. Şi aşa n-are nevoie de el. Decât să te batjocorească, să te trimită în tribune… De ce să te duci? Eu aşa aş face.

El (n.r. Edi Iordănescu) a vrut să se răzbune, să arate cât este el de important. Joc cu Andorra, nu am nicio treabă, îți arăt eu că îți trimit jucătorii. Trimite-l și pe Coman! Poate din cauza mea are ceva cu FCSB, că am zis eu. În grupa asta, dacă noi aveam un antrenor, noi eram calificați. Nu vezi ce grupă?”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și