Închide meniul

Darius Olaru a spus tot după scandalul de la naţionala României: „Au fost unii oameni care au vorbit în neștiință de cauză”

Dan Roșu Publicat: 2 noiembrie 2023, 13:28 / Actualizat: 6 decembrie 2023, 19:45

Reclamă
Darius Olaru a spus tot după scandalul de la naţionala României: „Au fost unii oameni care au vorbit în neștiință de cauză

Darius Olaru a spus tot după scandalul de la naţionala României

Darius Olaru, în timpul meciului Israel - România 1-1 - Profimedia Images

Darius Olaru a spus tot despre  scandalul de la naţionala României, atunci când a fost scos din lot înaintea meciului cu Andorra. A urmat scandalul făcut de Gigi Becali, care a susţinut că mijlocaşul de la FCSB ar fi fost apt fizic pentru partida de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, Edi Iordănescu a vorbit cu patronul roş-albaştrilor şi lucrurile s-au calmat. Totuşi, la aproape o lună distanţă, căpitanul liderului Ligii 1 a recunoscut că a fost afectat de discuţiile apărute.

Darius Olaru a spus tot după scandalul de la naţionala României

„A fost un subiect care, din punctul meu de vedere, nu m-a privit neapărat pe mine. Au fost discuții mai mult în presă. M-au afectat mai mult criticile de după, pe care nu cred că le meritam.

Au fost unii oameni care au vorbit în neștiință de cauză, dar nu mă mai interesează acest subiect. Continui să-mi fac treaba și când ajung acolo să fiu mult mai pregătit”, a spus Olaru, citat de digisport.ro.

Edi Iordănescu, răspuns imediat pentru Gigi Becali, după scandalul cu Darius Olaru

Edi Iordănescu a răspuns imediat după declaraţiile lui Gigi Becali, care i-a numit mincinoşi pe oamenii din stafful României, care l-au lăsat să plece din cantonament pe Darius Olaru, înainte de meciul cu Andorra, 4-0.

Reclamă

„Staff-ul medical al echipei naționale mi-a comunicat faptul că Darius resimte anumite dureri, dar că nu ar exista un risc privind utilizarea lui în meciul cu Andorra.

Ulterior, am discutat cu Darius pentru că ultimul cuvânt privind capacitatea 100% de a juca îi aparține acestuia, e vorba de starea lui și totdeauna jucătorul poate oferi “unda verde” finală.

Darius ne-a transmis că simte încă puțină durere la schimbările de direcție și atunci când șutează. Pentru că prima condiție pentru utilizarea unui fotbalist rămâne capacitatea lui fizică totală și pentru că mesajul lui nu a fost unul care să ne confirme acest lucru, a fost evident că nu l-am putut folosi”, a spus Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a sfătuit pe Darius Olaru să ia o decizie radicală

Gigi Becali l-a sfătuit pe Darius Olaru să ia o decizie radicală după ce a fost lăsat în afara lotului cu Andorra. Patronul FCSB i-a recomandat lui Olaru să se retragă de la echipa naţională, înainte ca patronul de la FCSB să fie sunat de selecţioner.

„(n.r.: Îl mai lăsaţi pe Olaru la naţională după tot ce s-a întâmplat?) Păi da’ tu ce crezi, că eu hotărăsc? El să hotărască. Eu o să vorbesc cu el, ‘Băi, retrage-te’. Eu îi dau un sfat, nu-l oblig. Nu ştiu dacă s-a supărat, n-am vorbit cu el. Şi aşa n-are nevoie de el. Decât să te batjocorească, să te trimită în tribune… De ce să te duci? Eu aşa aş face.

El (n.r. Edi Iordănescu) a vrut să se răzbune, să arate cât este el de important. Joc cu Andorra, nu am nicio treabă, îți arăt eu că îți trimit jucătorii. Trimite-l și pe Coman! Poate din cauza mea are ceva cu FCSB, că am zis eu. În grupa asta, dacă noi aveam un antrenor, noi eram calificați. Nu vezi ce grupă?”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și