Închide meniul

Darius Olaru a rupt tăcerea după scandalul de la naţională: „M-a afectat mai mult asta! Am luat decizia cu selecţionerul”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 octombrie 2023, 23:34

Reclamă
Darius Olaru a rupt tăcerea după scandalul de la naţională: „M-a afectat mai mult asta! Am luat decizia cu selecţionerul

Darius Olaru a rupt tăcerea după scandalul de la naţională

Darius Olaru a rupt tăcerea după „scandalul” de la naţională. Căpitanul de la FCSB a spus că decizia de a nu juca cu Andorra s-a luat împreună cu staff-ul naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut scandal după ce Olaru a fost lăsat în tribună la partida cu Andorra. Până la urmă, Edi Iordănescu l-a sunat pe Becali şi spiritele s-au calmat. Darius Olaru se gândeşte deja la ultimele două partide din preliminariile EURO 2024. Elveţia – România, ultimul meci din preliminarii al tricolorilor, va fi pe 21 noiembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Darius Olaru a rupt tăcerea după „scandalul” de la naţională

S-a scris prea mult pe acest subiect. În opinia mea, nu a fost niciun caz Olaru. Nu trebuia să dau eu explicaţii. A fost ceva, m-am lovit la antrenament cu două zile înainte de meciul cu Andorra. La fel a păţit şi Mihăilă, asta a fost decizia staff-ului şi eu o respect.

Trebuie să se discute mai mult că suntem la 3 puncte de calificare, nu de faptul că nu am fost eu pe teren. Acest lucru m-a deranjat, nu cred că în asta stă în personalitatea mea să ies să dau explicaţii. Staff-ul şi cu mine am luat decizia să nu joc. Dacă luam decizia să joc, jucam. Am spus că respect decizia selecţionerului şi muncesc aici la club ca să fiu la naţională. M-a afectat ce s-a scris după meci, mă aşteptam să se vorbească mai mult despre meci decât despre cazul meu”, a spus Darius Olaru la orangesport.ro.

Edi Iordănescu, răspuns imediat pentru Gigi Becali, după scandalul cu Darius Olaru

Edi Iordănescu a răspuns imediat după declaraţiile lui Gigi Becali, care i-a numit mincinoşi pe oamenii din stafful României, care l-au lăsat să plece din cantonament pe Darius Olaru, înainte de meciul cu Andorra, 4-0.

Reclamă

„Staff-ul medical al echipei naționale mi-a comunicat faptul că Darius resimte anumite dureri, dar că nu ar exista un risc privind utilizarea lui în meciul cu Andorra.

Ulterior, am discutat cu Darius pentru că ultimul cuvânt privind capacitatea 100% de a juca îi aparține acestuia, e vorba de starea lui și totdeauna jucătorul poate oferi “unda verde” finală.

Darius ne-a transmis că simte încă puțină durere la schimbările de direcție și atunci când șutează. Pentru că prima condiție pentru utilizarea unui fotbalist rămâne capacitatea lui fizică totală și pentru că mesajul lui nu a fost unul care să ne confirme acest lucru, a fost evident că nu l-am putut folosi.

Reclamă 4 / 0/3

Medicul echipei naționale a discutat duminică dimineața cu medicul de la FCSB și a transmis situația medicală a lui Darius.

Am evitat, astfel, expunerea lui la o accidentare nedorită, cu efecte ce ar fi putut deveni mult mai grave. Cu atât mai mult cu cât știam atât de bine profilul Andorrei, confirmat și în teren, cu intrări nenumărate la limita regulamentului sau penalizate de arbitru.

Este departe de mine gândul, vreodată, să plătesc polițe sau să întrețin războaie personale. Nu mă joc atunci când vine vorba de sănătatea jucătorilor și de destinul lor sportiv. Să ne imaginăm ce ar fi însemnat, într-un scenariu absurd, să trecem peste cuvântul lui Darius, acesta să joace și să se accidenteze în meciul cu Andorra…

În speranța că aceste clarificări vor închide un fals subiect, vreau să vă mulțumesc tuturor, încă o dată, pentru susținerea arătată echipei naționale și să vă asigur că vom lupta până la capăt, în fiecare secundă, pentru obiectivul calificării la EURO 2024″, a fost mesajul lui Iordănescu, comunicat de frf.ro.

Gigi Becali l-a sfătuit pe Darius Olaru să ia o decizie radicală

Gigi Becali l-a sfătuit pe Darius Olaru să ia o decizie radicală după ce a fost lăsat în afara lotului cu Andorra. Patronul FCSB i-a recomandat lui Olaru să se retragă de la echipa naţională, înainte ca patronul de la FCSB să fie sunat de selecţioner.

„(n.r.: Îl mai lăsaţi pe Olaru la naţională după tot ce s-a întâmplat?) Păi da’ tu ce crezi, că eu hotărăsc? El să hotărască. Eu o să vorbesc cu el, ‘Băi, retrage-te’. Eu îi dau un sfat, nu-l oblig. Nu ştiu dacă s-a supărat, n-am vorbit cu el. Şi aşa n-are nevoie de el. Decât să te batjocorească, să te trimită în tribune… De ce să te duci? Eu aşa aş face.

Care turneu final? Dacă se retrage Israel. Dar să nu credeţi vreodată că o naţiune ca Israel îşi retrage echipa. Că le e frică lor de Iran. Nu mai pot ei de Iran…

Reclamă

Normal de pe locul 1 (n.r.: ar trebui să se califice naţionala), dar dacă nu e dreptatea şi e minciuna. Cum să facă Dumnezeu? Ne bat şi israelienii, ne bat şi elveţienii. De ce să fiu patriot? Nu mă interesează. Când e nedreptatea nu mă interesează nimic. La minciună şi nedreptate nu mă interesează. Nu mă uit ca să nu fiu împotriva echipei naţionale.

El (n.r. Edi Iordănescu) a vrut să se răzbune, să arate cât este el de important. Joc cu Andorra, nu am nicio treabă, îți arăt eu că îți trimit jucătorii. Trimite-l și pe Coman! Poate din cauza mea are ceva cu FCSB, că am zis eu. În grupa asta, dacă noi aveam un antrenor, noi eram calificați. Nu vezi ce grupă?”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și