Închide meniul

Florin Talpan a anunţat ce salariu uluitor are secundul lui Daniel Opriţa: „Ce tragere de inimă să mai am?”

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2023, 20:26

Reclamă
Florin Talpan a anunţat ce salariu uluitor are secundul lui Daniel Opriţa: „Ce tragere de inimă să mai am?

Florin Talpan a anunţat ce salariu uluitor are secundul lui Daniel Opriţa

Florin Talpan, în timpul unui interviu

Florin Talpan a anunţat ce salariu uluitor are secundul lui Daniel Opriţa, de la CSA Steaua. Juristul „militarilor” a declarat că Gabriel Boştină câştigă mult mai mult decât el la clubul roş-albastru, mărturisind că acest fapt îl determină să nu mai aibă aceeaşi motivaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan a lansat un nou atac asupra celor de la CSA Steaua, ultimul pe lista juristului fiind Gabriel Boştină, secundul lui Opriţa.

Florin Talpan a anunţat ce salariu uluitor are secundul lui Daniel Opriţa

Talpan a dezvăluit că Boştină câştigă nu mai puţin de 4500 de euro pe lună la CSA Steaua. Juristul a declarat că salariul secundului este cu mult mai mare faţă de al său, care este de sub 10.000 de lei.

De asemenea, Florin Talpan a declarat că munceşte mult mai mult decât o face Boştină, însă chiar şi aşa, nu este răsplătit îndeajuns de către oficialii clubului din Ghencea.

„Salariul meu este foarte mic. Nu vreau să spun că iarăși râd suporterii de mine. (n.r. 6.000 de lei?) Un pic mai mult, dar nu foarte mult.

Reclamă

(n.r. Boștină) Știu din unele surse că ar avea 4.500 de euro. Vedeți domnule Răchită de ce Talpan nu este motivat. Talpan muncește mai mult decât trebuie, da?

Ce tragere de inimă să am, să fac mai multe pentru ei, să mă dau peste cap, în condițiile în care eu nu sunt apreciat. Ăsta-i salariu? Trebuie să am și eu o haină bună. Sunt surse care mi-au spus din club că atât are”, a declarat Florin Talpan, conform fanatik.ro.

Florin Talpan l-a făcut praf pe Daniel Opriţa

Florin Talpan l-a făcut praf pe Daniel Opriţa, după ce CSA Steaua a remizat cu Rapid, în Cupa României. Juristul „militarilor” a declarat că echipa roş-albastră trebuia să îi învingă pe giuleşteni. Acesta a mai dezvăluit şi ce salariu are Opriţa în Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că puteam să şi câştigăm, dacă aveam mai multă determinare şi încredere în forţele proprii. Trebuia să fim şi noi în Liga 1. O să mă implic mai mult, cu toate că am nişte supărări, le-am mai spus. Sper ca cei din Ministerul Apărării să-mi dea drepturile pe care le merit, atunci voi fi şi eu mai motivat.

Domnul Opriţa este plătit foarte bine, cu mii de euro, mult mai bine decât un antrenor din Liga 1. Trebuie să promoveze de la academia dl Ogăraru, să crească jucători, să formeze jucători. Se plângea că nu are jucători. Este plătit cu 7-8 mii de euro, poate plătit mai mult. Să nu zicem suma exactă, dar este plătit foarte bine.

Meciul de astăzi trebuia câştigat, echipa Rapidului a fost fără multe vedete. Trebuia să aducă jucători. Nu are rezultate, locul 11, nu este rezultat pentru Steaua, locul 11 este foarte slab, pentru condiţiile pe care le are, pentru salarii, şi el şi secunzii. Chiar merităm să ajungem acolo unde ne este locul, mă lupt şi eu cât pot”, a declarat Florin Talpan, după CSA Steaua – Rapid 0-0.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și