Închide meniul

Florin Talpan l-a făcut praf pe Daniel Opriţa: „Este plătit foarte bine! Trebuia să batem Rapid!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2023, 23:59

Florin Talpan l-a făcut praf pe Daniel Opriţa: „Este plătit foarte bine! Trebuia să batem Rapid!

Florin Talpan l-a făcut praf pe Daniel Opriţa

Florin Talpan, în timpul unui interviu

Florin Talpan l-a făcut praf pe Daniel Opriţa, după ce CSA Steaua a remizat cu Rapid, în Cupa României. Juristul „militarilor” a declarat că echipa roş-albastră trebuia să îi învingă pe giuleşteni. Acesta a mai dezvăluit şi ce salariu are Opriţa în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan a mai declarat că şi CSA Steaua ar fi trebuit să fie în Liga 1, alături de Rapid. Acesta s-a mai plâns de faptul că nu îşi primeşte drepturile din partea Ministerului Apărării.

Florin Talpan l-a făcut praf pe Daniel Opriţa, după CSA Steaua – Rapid 0-0

„Cred că puteam să şi câştigăm, dacă aveam mai multă determinare şi încredere în forţele proprii. Trebuia să fim şi noi în Liga 1. O să mă implic mai mult, cu toate că am nişte supărări, le-am mai spus. Sper ca cei din Ministerul Apărării să-mi dea drepturile pe care le merit, atunci voi fi şi eu mai motivat.

M-a deranjat faptul că i-am văzut fericiţi pe suporterii Stelei şi după m-au lăsat singur. Am luptat pentru ei, pentru ei fac totul. Trebuie să înţeleagă că şi mie îmi este foarte greu, eforturile mele sunt supraomeneşti.

Domnul Opriţa este plătit foarte bine, cu mii de euro, mult mai bine decât un antrenor din Liga 1. Trebuie să promoveze de la academia dl Ogăraru, să crească jucători, să formeze jucători. Se plângea că nu are jucători. Este plătit cu 7-8 mii de euro, poate plătit mai mult. Să nu zicem suma exactă, dar este plătit foarte bine.

Reclamă

Meciul de astăzi trebuia câştigat, echipa Rapidului a fost fără multe vedete. Trebuia să aducă jucători. Nu are rezultate, locul 11, nu este rezultat pentru Steaua, locul 11 este foarte slab, pentru condiţiile pe care le are, pentru salarii, şi el şi secunzii. Chiar merităm să ajungem acolo unde ne este locul, mă lupt şi eu cât pot”, a declarat Florin Talpan, după CSA Steaua – Rapid 0-0.

CSA Steaua a găsit o soluţie incredibilă, pentru a putea juca în Liga 1

CSA Steaua a găsit o soluţie incredibilă, pentru a putea juca în Liga 1. Adi Popa a făcut anunţul şi a dezvăluit că formaţia roş-albastră e gata să devină un ONG, pentru a-şi putea obţine astfel dreptul de promovare.

Adi Popa a declarat că oficialii de la CSA Steaua sunt în discuţii avansate pentru ca echipa să devină un ONG. „Militarii” au găsit această soluţie de urgenţă încă din vară, iar mijlocaşul susţine că totul s-ar putea finaliza în acest an, iar clubul va deveni un ONG.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Adi Popa a mai menţionat că în cazul în care CSA Steaua va deveni ONG, se vor evita şi problemele care au apărut în anii precedenţi.

„Eu cred că anul acesta se va rezolva. Sper. Din ce știu, sunt discuții încă din vara trecută să se rezolve acest ONG.

Așa va fi, un ONG, să nu mai apară problemele din trecut”, a declarat Adi Popa, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și