Închide meniul
VIDEO

Florinel Coman se pregătește intens pentru FCSB – Rapid! Imaginile postate pe rețelele de socializare înainte de derby

Alex Ioniță Publicat: 4 noiembrie 2023, 8:31

Reclamă
Florinel Coman se pregătește intens pentru FCSB – Rapid! Imaginile postate pe rețelele de socializare înainte de derby

Florinel Coman, sfătuit să plece de urgență de la FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia

Florinel Coman se pregătește intens pentru FCSB – Rapid. Vedeta din lotul lui Elias Charalambous a revenit la echipă și este gata de spectacol în partida de duminică!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul etapei a 15-a din Liga 1 este programat duminică, de la ora 20:30. Meciul de pe Arena Națională, dintre FCSB și Rapid, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Florinel Coman se pregătește intens pentru FCSB – Rapid. „Mbappe” se antrenează din greu

După ce a lipsit timp de două meciuri din echipa vicecampioanei, din cauza unei accidentări suferite în partida cu FC Voluntari, încheiată cu scorul de 0-0, Florinel Coman a revenit la antrenamente și se pregătește intens pentru partida cu Rapid.

După partida cu Voluntari, „Mbappe” a apelat la celebra Marijana Kovacevic, care este cunoscută mondial pentru modul în care tratează jucătorii, pentru ca aceștia să revină pe teren mult mai repede, după accidentările suferite.

Acesta a ratat partidele cu Petrolul Ploiești și cu Oțelul Galați, dar a revenit în sala de forță și este motivat să dea totul în derby-ul cu Rapid. Acest lucru se poate vedea dintr-un videoclip postat pe rețelele de socializare, de la antrenamentele suplimentare ale atacantului de la FCSB.

Reclamă

Înaintea derby-ului de duminică, FCSB ocupă în continuare poziția de lider în Liga 1, cu 31 de puncte după cele 14 partide jucate. De cealaltă parte, giuleștenii lui Cristiano Bergodi sunt pe poziția a 3-a, cu 26 de puncte.

Mihai Stoica, veste uriaşă pentru fani înainte de FCSB – Rapid

Mihai Stoica e convins că, în condiţiile date, FCSB are prima şansă în derby-ul cu Rapid. În ultimele patru meciuri, din toate competiţiile, roş-albaştrii au reuşit să o învingă numai pe FC Botoşani.

„Coman e ok. Toți sunt bine la noi, toată lumea. Da, inclusiv Chiricheș. N-am mai avut situația asta (n.r – cu tot lotul valid) de dinaintea meciului cu UTA.

Reclamă 4 / 0/3

Ținând cont de foarte mulți factori, pornim favoriți. Eu cred cu convingere că vom câștiga meciul ăsta, așa cum am câștigat anul trecut contra Rapidului, când a fost primul meci în care Pinti apărea într-o postură nouă. Atunci s-a creat o emulație, chiar dacă veneam la trei zile după meciul cu West Ham.

Prea ni s-au întâmplat toate nenorocirile, trebuie să se întoarcă. Din patru meciuri, în 3 să pierzi în minutul 90? Sigur, e discutabil modul în care s-a discutat penalty pentru noi la Ovidiu. E discutabil dacă trebuia eliminat sau nu Dawa, dar în rest au fost niște decizii înfiorătoare.

Nouă ni s-a scos mingea din poartă, ni s-au refuzat penalty-uri. Clar că te sperii când vezi așa ceva. Ni s-a refuzat penalty cu Voluntari, henț clar la Paz, iar după Cojocaru a arbitrat în următoarea etapă. S-a considerat că nu e nicio problemă, dar cu 40.000 de oameni în tribună și la cum îi văd montați pe jucătorii noștri, da, îi văd favoriți”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și