Închide meniul
VIDEO

Florinel Coman se pregătește intens pentru FCSB – Rapid! Imaginile postate pe rețelele de socializare înainte de derby

Alex Ioniță Publicat: 4 noiembrie 2023, 8:31

Reclamă
Florinel Coman se pregătește intens pentru FCSB – Rapid! Imaginile postate pe rețelele de socializare înainte de derby

Florinel Coman, sfătuit să plece de urgență de la FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia

Florinel Coman se pregătește intens pentru FCSB – Rapid. Vedeta din lotul lui Elias Charalambous a revenit la echipă și este gata de spectacol în partida de duminică!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul etapei a 15-a din Liga 1 este programat duminică, de la ora 20:30. Meciul de pe Arena Națională, dintre FCSB și Rapid, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Florinel Coman se pregătește intens pentru FCSB – Rapid. „Mbappe” se antrenează din greu

După ce a lipsit timp de două meciuri din echipa vicecampioanei, din cauza unei accidentări suferite în partida cu FC Voluntari, încheiată cu scorul de 0-0, Florinel Coman a revenit la antrenamente și se pregătește intens pentru partida cu Rapid.

După partida cu Voluntari, „Mbappe” a apelat la celebra Marijana Kovacevic, care este cunoscută mondial pentru modul în care tratează jucătorii, pentru ca aceștia să revină pe teren mult mai repede, după accidentările suferite.

Acesta a ratat partidele cu Petrolul Ploiești și cu Oțelul Galați, dar a revenit în sala de forță și este motivat să dea totul în derby-ul cu Rapid. Acest lucru se poate vedea dintr-un videoclip postat pe rețelele de socializare, de la antrenamentele suplimentare ale atacantului de la FCSB.

Reclamă

Înaintea derby-ului de duminică, FCSB ocupă în continuare poziția de lider în Liga 1, cu 31 de puncte după cele 14 partide jucate. De cealaltă parte, giuleștenii lui Cristiano Bergodi sunt pe poziția a 3-a, cu 26 de puncte.

Mihai Stoica, veste uriaşă pentru fani înainte de FCSB – Rapid

Mihai Stoica e convins că, în condiţiile date, FCSB are prima şansă în derby-ul cu Rapid. În ultimele patru meciuri, din toate competiţiile, roş-albaştrii au reuşit să o învingă numai pe FC Botoşani.

„Coman e ok. Toți sunt bine la noi, toată lumea. Da, inclusiv Chiricheș. N-am mai avut situația asta (n.r – cu tot lotul valid) de dinaintea meciului cu UTA.

Reclamă 4 / 0/3

Ținând cont de foarte mulți factori, pornim favoriți. Eu cred cu convingere că vom câștiga meciul ăsta, așa cum am câștigat anul trecut contra Rapidului, când a fost primul meci în care Pinti apărea într-o postură nouă. Atunci s-a creat o emulație, chiar dacă veneam la trei zile după meciul cu West Ham.

Prea ni s-au întâmplat toate nenorocirile, trebuie să se întoarcă. Din patru meciuri, în 3 să pierzi în minutul 90? Sigur, e discutabil modul în care s-a discutat penalty pentru noi la Ovidiu. E discutabil dacă trebuia eliminat sau nu Dawa, dar în rest au fost niște decizii înfiorătoare.

Nouă ni s-a scos mingea din poartă, ni s-au refuzat penalty-uri. Clar că te sperii când vezi așa ceva. Ni s-a refuzat penalty cu Voluntari, henț clar la Paz, iar după Cojocaru a arbitrat în următoarea etapă. S-a considerat că nu e nicio problemă, dar cu 40.000 de oameni în tribună și la cum îi văd montați pe jucătorii noștri, da, îi văd favoriți”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-0. Oltenii lui Mititelu, umiliţi într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și