Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre Florinel Coman şi Vlad Chiricheş. Revenire spectaculoasă la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2023, 20:29

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre Florinel Coman şi Vlad Chiricheş. Revenire spectaculoasă la FCSB

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre Florinel Coman şi Vlad Chiricheş

Florinel Coman şi Vlad Chiricheş, în timpul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a venit cu un anunţ de ultimă oră despre Florinel Coman şi Vlad Chiricheş. Oficialul FCSB-ului i-a anunţat pe fanii vicecampioanei ce se întâmplă cu cei doi jucători care se recuperează după accidentările suferite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheş a rezistat numai patru meciuri în Liga 1. S-a „rupt” în meciul cu UTA, din luna august. Jucătorul cu cel mai mare salariu din campionatul României este pe punctul de a reveni pe teren. Îşi poate face apariţia pe teren în derby-ul cu Rapid, de duminica viitoare.

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre Florinel Coman şi Vlad Chiricheş

Florinel Coman s-a tratat la „vraciul” Marijana Kovacevic, după accidentarea suferită în duelul dintre FCSB și Voluntari.

Coman face fizioterapie. Chiricheş are şanse mari să joace contra Rapidului. A avut o zi foarte importantă joi, când a dat Testul Izokinetic. La el e totul perfect în momentul ăsta.

Coman s-a întâlnit la Belgrad (n.r. la recuperare) cu Bîrligea şi Tachtsidis de la CFR. Să nu se înţeleagă că noi recurgem la ceva la care ceilalţi nu au acces„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

FCSB a remizat în trei dintre ultimele patru meciuri din Liga 1 şi a ratat şansa de a se distanţa de urmăritoarele CFR Cluj, Rapid şi Universitatea Craiova.

Gigi Becali îi dă o veste proastă lui Vlad Chiricheş

Becali l-a ridicat în slăvi astăzi, la Palat, pe Siyabonga Ngezana şi a transmis că acesta va fi clar titular. Astfel, Vlad Chiricheş va trebui să muncească intens pentru a ocupa celălalt loc de fundaş central în echipa patronată de Becali.

Ăla e fotbalist. Te încântă, nu se trece pe acolo. Chiar dacă cumva se trece, revine şi tot nu treci. Şi va fi din ce în ce mai bun. E ortodox (n.r.: râde).

Reclamă 4 / 0/3

Când va reveni Chiricheş, Ngezana clar că va fi titular. Să-l vedem şi pe ăsta, Lixandru. E posibil să jucăm şi cu el fundaş central, că facem construcţie de pe fund. O să vedem, ne înţelegem”, a declarat, la Palat, Gigi Becali.

Petre Marin, sfat pentru Gigi Becali pentru ca FCSB să câştige titlul

Petre Marin a avut un sfat clar pentru Gigi Becali şi cei care se ocupă de echipă.

Mă bucur că FCSB-ul are un început de sezon constant cu rezultate foarte bune. M-aş bucura pentru ei să reuşească după ceva timp să câştige titlul. Se fac 9 ani de zile de când nu a mai reuşit să câştige campionatul. Singura problemă este internă. Dacă toate astrele de acolo se vor alinia şi toţi vor trage în aceeaşi direcţie, cred că vor reuşi să câştige acest campionat”, a spus Petre Marin în exclusivitate pentru AntenaSport.

Petre Marin a vorbit şi despre revenirea lui Vlad Chiricheş la FCSB şi a spus că, deşi acesta este accidentat, este un mare plus pentru echipa lui Charalambous.

Eu cred că este un important transfer pentru ei, mai ales pentru experienţa pe care a acumulat-o Chiri pe unde a fost, pe la ce echipe a fost. E un jucător important şi pentru echipa nationala, este căpitanul echipei naţionale, chiar dacă în acest moment este accidentat. Un jucător cu un cuvânt greu în vestiarul FCSB-ului”, a mai spus Petre Marin.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și