Închide meniul

Cristi Borcea a comentat situația lui Mircea Lucescu și l-a atacat pe Ovidiu Burcă: „Nu are loc de el”

Alex Ioniță Publicat: 4 noiembrie 2023, 14:37

Reclamă
Cristi Borcea a comentat situația lui Mircea Lucescu și l-a atacat pe Ovidiu Burcă: Nu are loc de el”

Cristi Borcea a comentat situația lui Mircea Lucescu și l-a atacat pe Ovidiu Burcă

Colaj Cristi Borcea și Ovidiu Burcă / AntenaSport - Profimedia

Cristi Borcea a comentat situația lui Mircea Lucescu și l-a atacat pe Ovidiu Burcă. Fostul finanțator de la Dinamo a vorbit despre o posibilă revenire a lui „Il Luce” în cadrul clubului din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu și-a anunțat demisia de la Dinamo Kiev după un meci cu Șahtior, pierdut cu 0-1. Chiar dacă își anunțase retragerea din fotbal, tehnicianul de 78 de ani a revenit asupra declarației, dar a menționat faptul că va lua, momentan, o pauză.

Cristi Borcea a comentat situația lui Mircea Lucescu și l-a atacat pe Ovidiu Burcă. Fostul finanțator continuă conflictul cu antrenorul de la Dinamo

Fostul finanțator al „câinilor roșii” l-a atacat pe Ovidiu Burcă și a declarat faptul că Mircea Lucescu nu are loc la Dinamo din cauza acestuia. Totodată, Borcea este de părere că „Il Luce” ar putea reveni la Dinamo doar în situația în care la clubul din Ștefan cel Mare va exista un proiect serios.

„Mircea Lucescu este cel mai mare antrenor din istoria fotbalului românesc. Nu cred că va putea trăi fără fotbal. Mi-aș dori foarte mult să revină la Dinamo. Cred că ar începe o mare reconstrucție și un mare Dinamo, ținând cont de stadion și construirea acestuia.

S-ar crea emulația în rândul suporterilor, dar nu are loc de Burcă. Nea Mircea trebuie să facă tot. Dacă vine, va dori să facă tot, și antrenor, și tot. Manager total, cum a fost toată viața.

Reclamă

Fără stadion, infrastructură și un proiect serios, nu va veni. O să se întoarcă în România, la nepoți, nu cred că mai merge în Turcia sau în altă țară”, a spus Cristi Borcea, potrivit iamsport.ro.

Ovidiu Burcă l-a „taxat” și el pe Cristi Borcea

În cadrul conferinței de presă de la finalul partidei cu FC Bihor, Ovidiu Burcă a ținut să transmită un mesaj pentru Cristi Borcea, care s-a declarat nemulțumit de situația echipei. Antrenorul a dezvăluit faptul că nu a primi niciun ajutor din partea fostului finanțator.

„Nu știu de ce le vine unora să plângă. Anul trecut nu le venea să plângă când echipa era pe cale de dispariție? Haideți să nu mai venim cu lozinci că nu e OK. Echipa trece printr-o reconstrucție, nu este nimic ușor, nici anul trecut n-a fost ușor.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi e un om căruia eu i-am cerut ajutorul într-un moment dificil și nu am primit nimic din partea dumnealui.

Nu știu de ce îl interesează așa de mult echipa. Fiecare face alegerile lui în viața. Asta cu suferințele și cu durerea pe mine mă lasă rece. Când într-adevăr a fost greu la echipa asta, foarte puțini oameni au întins o mână de ajutor”, a spus Ovidiu Burcă, după duelul cu FC Bihor.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și