Închide meniul

Ovidiu Burcă, replică dură pentru Cristi Borcea: „Nu am primit nimic din partea dumnealui”

Alex Ioniță Publicat: 4 noiembrie 2023, 9:22

Reclamă
Ovidiu Burcă, replică dură pentru Cristi Borcea: Nu am primit nimic din partea dumnealui”

Ovidiu Burcă, replică dură pentru Cristi Borcea

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci al lui Dinamo/ Hepta

Ovidiu Burcă a venit cu o replică dură pentru Cristi Borcea, după rezultatul surprinzător din Cupa României. Tehnicianul formației din Ștefan cel Mare i-a transmis un mesaj fostului acționar după meciul cu FC Bihor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” nu au reușit să iasă din criză nici la partida din etapa a 2-a a Cupei României, după 1-1 cu FC Bihor. Nou-promovați în prima ligă, elevii lui Burcă nu au mai câștigat niciun meci din luna august. Atunci, Dinamo o învingea pe Metaloglobus, în calificările pentru Cupă, cu 2-1.

Ovidiu Burcă, replică dură pentru Cristi Borcea. Ce a transmis antrenorul de la Dinamo

În cadrul conferinței de presă de la finalul partidei cu FC Bihor, Ovidiu Burcă a ținut să transmită un mesaj pentru Cristi Borcea, care s-a declarat nemulțumit de situația echipei. Antrenorul a dezvăluit faptul că nu a primi niciun ajutor din partea fostului finanțator.

Totodată, Burcă a transmis faptul că nu înțelege motivul pentru care pe Cristi Borcea îl interesează situația echipei. De asemenea, a menționat și că nu crede că fostul finanțator este, cu adevărat, afectat de criza de la clubul din Ștefan cel Mare, care este acum pe locul al 15-lea în Liga 1.

„Nu știu de ce le vine unora să plângă. Anul trecut nu le venea să plângă când echipa era pe cale de dispariție? Haideți să nu mai venim cu lozinci că nu e OK. Echipa trece printr-o reconstrucție, nu este nimic ușor, nici anul trecut n-a fost ușor.

Reclamă

Cristi e un om căruia eu i-am cerut ajutorul într-un moment dificil și nu am primit nimic din partea dumnealui.

Nu știu de ce îl interesează așa de mult echipa. Fiecare face alegerile lui în viața. Asta cu suferințele și cu durerea pe mine mă lasă rece. Când într-adevăr a fost greu la echipa asta, foarte puțini oameni au întins o mână de ajutor”, a spus Ovidiu Burcă, după duelul cu FC Bihor.

Ce a spus Cristi Borcea, despre situația de la Dinamo

Milionarul român speră ca Dinamo să nu retrogradeze din nou şi laudă cooptarea lui Florin Marin. Acesta va fi noul director tehnic al „câinilor”.

Reclamă 4 / 0/3

„În momentul în care se va face stadionul, Dinamo va fi sus. Nu cu mine la echipă. Cu mine suporter, la tribuna oficială. Sunt momente în care îmi dau lacrimile și îmi fac rău dacă mă uit la meciuri. Am trăit alături de această echipă unicat în perioada ’79-’90. Am fost în galerie, am fost director de marketing, patron, acționar.

Mi-a ajuns, nu mai am motivația necesară să investesc. Erau alte vremuri atunci, era o luptă de spartani adevărați. Gândiți-vă la Iancu, Porumboiu, Copos, nașul Becali, la Stan, Jean Pădureanu, Pinalti. Noi aveam buget de peste 15 milioane de euro. Dinamo atât avea.

Să dea Dumnezeu să redreseze corabia, să nu retrogradăm. Au făcut eforturi, dar nu sunt de nivelul performanțelor lui Dinamo. Trebuie să își asume, să iasă și să spună. Chiar dacă eu l-am criticat pe Burcă, am înțeles că a venit Florin Marin lângă el, un lucru extraordinar. Florin Marin, unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat. Acum trebuie lăsat Burcă să-și termine treaba”, a declarat Cristi Borcea.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și