Închide meniul

Cristi Borcea a comentat situația lui Mircea Lucescu și l-a atacat pe Ovidiu Burcă: „Nu are loc de el”

Alex Ioniță Publicat: 4 noiembrie 2023, 14:37

Reclamă
Cristi Borcea a comentat situația lui Mircea Lucescu și l-a atacat pe Ovidiu Burcă: Nu are loc de el”

Cristi Borcea a comentat situația lui Mircea Lucescu și l-a atacat pe Ovidiu Burcă

Colaj Cristi Borcea și Ovidiu Burcă / AntenaSport - Profimedia

Cristi Borcea a comentat situația lui Mircea Lucescu și l-a atacat pe Ovidiu Burcă. Fostul finanțator de la Dinamo a vorbit despre o posibilă revenire a lui „Il Luce” în cadrul clubului din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu și-a anunțat demisia de la Dinamo Kiev după un meci cu Șahtior, pierdut cu 0-1. Chiar dacă își anunțase retragerea din fotbal, tehnicianul de 78 de ani a revenit asupra declarației, dar a menționat faptul că va lua, momentan, o pauză.

Cristi Borcea a comentat situația lui Mircea Lucescu și l-a atacat pe Ovidiu Burcă. Fostul finanțator continuă conflictul cu antrenorul de la Dinamo

Fostul finanțator al „câinilor roșii” l-a atacat pe Ovidiu Burcă și a declarat faptul că Mircea Lucescu nu are loc la Dinamo din cauza acestuia. Totodată, Borcea este de părere că „Il Luce” ar putea reveni la Dinamo doar în situația în care la clubul din Ștefan cel Mare va exista un proiect serios.

„Mircea Lucescu este cel mai mare antrenor din istoria fotbalului românesc. Nu cred că va putea trăi fără fotbal. Mi-aș dori foarte mult să revină la Dinamo. Cred că ar începe o mare reconstrucție și un mare Dinamo, ținând cont de stadion și construirea acestuia.

S-ar crea emulația în rândul suporterilor, dar nu are loc de Burcă. Nea Mircea trebuie să facă tot. Dacă vine, va dori să facă tot, și antrenor, și tot. Manager total, cum a fost toată viața.

Reclamă

Fără stadion, infrastructură și un proiect serios, nu va veni. O să se întoarcă în România, la nepoți, nu cred că mai merge în Turcia sau în altă țară”, a spus Cristi Borcea, potrivit iamsport.ro.

Ovidiu Burcă l-a „taxat” și el pe Cristi Borcea

În cadrul conferinței de presă de la finalul partidei cu FC Bihor, Ovidiu Burcă a ținut să transmită un mesaj pentru Cristi Borcea, care s-a declarat nemulțumit de situația echipei. Antrenorul a dezvăluit faptul că nu a primi niciun ajutor din partea fostului finanțator.

„Nu știu de ce le vine unora să plângă. Anul trecut nu le venea să plângă când echipa era pe cale de dispariție? Haideți să nu mai venim cu lozinci că nu e OK. Echipa trece printr-o reconstrucție, nu este nimic ușor, nici anul trecut n-a fost ușor.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi e un om căruia eu i-am cerut ajutorul într-un moment dificil și nu am primit nimic din partea dumnealui.

Nu știu de ce îl interesează așa de mult echipa. Fiecare face alegerile lui în viața. Asta cu suferințele și cu durerea pe mine mă lasă rece. Când într-adevăr a fost greu la echipa asta, foarte puțini oameni au întins o mână de ajutor”, a spus Ovidiu Burcă, după duelul cu FC Bihor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și