Închide meniul
Foto

Scene uluitoare în Unirea Slobozia – Gloria Buzău 0-1! „Călăul” lui Hagi din Cupă, luat de mâini şi de picioare şi scos din teren

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 noiembrie 2023, 18:21

Reclamă
Scene uluitoare în Unirea Slobozia – Gloria Buzău 0-1! „Călăul” lui Hagi din Cupă, luat de mâini şi de picioare şi scos din teren

Scene uluitoare în Unirea Slobozia - Gloria Buzău 0-1

Colaj Capturi Digisport

Au fost scene uluitoare în Unirea Slobozia – Gloria Buzău 0-1. Călăul lui Hagi din Cupa României, Valentin Dumitrache, a fost scos de pe braţe de 3 adversari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Dumitrache a fost cel care a marcat golul Gloriei Buzău în partida Farul Constanţa, din Cupa României. Acesta a fost protagonistul unui episod incredibil şi în partida cu Unirea Slobozia.

Scene uluitoare în Unirea Slobozia – Gloria Buzău 0-1

În minutul 82 al partidei, Valentin Dumitrache s-a întins pe gazon la mijlocul terenului. Pentru a câştiga timp, 3 jucători de la Unirea Slobozia (Bîrnoi, Florinel Ibrian și căpitanul Constantin Toma) l-au luat de mâini şi de picioare şi l-au scos în afara terenului. Valentin Dumitrache nu a fost deranjat de acest lucru şi chiar s-a amuzat. (VEZI IMAGINI INCREDIBILE ÎN GALERIA FOTO)

Culmea, unicul gol al meciului a fost marcat de acelaşi Dumitrache, în minutul 27. În clasament, Gloriz Buzău este pe locul 4, cu 21 de puncte, iar Unirea Slobozia este pe 3, cu 24 de puncte.

Reacţia lui Valentin Dumitrache, după ce a marcat un eurogol şi a eliminat-o pe Farul din Cupa României!

Valentin Dumitrache a marcat un gol superb cu Farul. Gloria Buzău – Farul s-a încheiat 1-0, iar echipa lui Gică Hagi a fost eliminată din competiţie.

Reclamă

Aveam nevoie de această victorie. (n.r: Nu te-ai bucurat) Aşa am simţit pe moment să fac. M-am bucurat, dar reţinut.

Am vorbit înainte de meci că o astfel de victorie ar putea să ne dea moral. Am avut două meciuri proaste. Ne bucurăm că am învins şi sper să câştigăm şi în continuare.

După părerea mea e o diferenţă foarte mare între cele două campionate. În Liga a 2-a se joacă mult mai mult pe forţă. Noi avem calitate, iar în Liga a 2-a nu avem spaţii, cum am avut astăzi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă gândesc la asta momentan (n.r: la întoarcerea la Farul). Momentan sunt aici, sper să ne îndeplinim obiectivul, să promovăm şi din vară vedem ce va fi”, a declarat Valentin Dumitrache pentru digisport.ro după Gloria Buzău – Farul 1-0.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
Vezi toate știrile
Citește și