Închide meniul

Prima reacţie a lui Valentin Dumitrache, după ce a marcat un eurogol şi a eliminat-o pe Farul din Cupa României!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 noiembrie 2023, 19:59

Prima reacţie a lui Valentin Dumitrache, după ce a marcat un eurogol şi a eliminat-o pe Farul din Cupa României!

Prima reacţie a lui Valentin Dumitrache, după ce a marcat un eurogol şi a eliminat-o pe Farul din Cupa României!

Valentin Dumitrache, după ce a marcat un gol / Profimedia Images

Valentin Dumitrache a marcat un gol superb cu Farul. Gloria Buzău – Farul s-a încheiat 1-0, iar echipa lui Gică Hagi a fost eliminată din competiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Dumitrache e împrumutat la Gloria Buzău chiar de la Farul. Împrumutul lui Dumitrache la divizionara secundă expiră în vara anului viitor, iar jucătorul s-ar putea întoarce la Farul.

Prima reacţie a lui Valentin Dumitrache, după ce a marcat un eurogol şi a eliminat-o pe Farul din Cupa României!

Aveam nevoie de această victorie.

(n.r: Nu te-ai bucurat) Aşa am simţit pe moment să fac. M-am bucurat, dar reţinut.

Am vorbit înainte de meci că o astfel de victorie ar putea să ne dea moral. Am avut două meciuri proaste. Ne bucurăm că am învins şi sper să câştigăm şi în continuare.

Reclamă

După părerea mea e o diferenţă foarte mare între cele două campionate. În Liga a 2-a se joacă mult mai mult pe forţă. Noi avem calitate, iar în Liga a 2-a nu avem spaţii, cum am avut astăzi.

Nu mă gândesc la asta momentan (n.r: la întoarcerea la Farul). Momentan sunt aici, sper să ne îndeplinim obiectivul, să promovăm şi din vară vedem ce va fi”, a declarat Valentin Dumitrache pentru digisport.ro după Gloria Buzău – Farul 1-0.

Gică Hagi a tras un semnal de alarmă, după ce Farul a fost eliminată din Cupa României: „Am arătat prea puţin!”

Gică Hagi a tras un semnal de alarmă, după ce Farul a fost eliminată din Cupa României. „Regele” s-a declarat nemulţumit de ceea ce au arătat pe teren jucătorii săi, în înfrângerea suferită cu Buzău.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a declarat că a mizat pe jucători tineri în duelul din Cupa României, date fiind şi problemele de lot cu care se confruntă la Farul. „Regele” a declarat că le-a oferit şansa şi tinerilor să-şi demonstreze abilităţile, şi susţine că aceştia au demonstrat prea puţine în duelul cu echipa din Liga a 2-a.

De asemenea, Gică Hagi a declarat că trebuie să-şi redreseze echipa, pentru că urmează un meci cu Botoşani, în Liga 1, în următoarea etapă.

Nu sunt mulţumit, mă aşteptam la mai multe de la cei care au fost în teren”

„Avem probleme de sănătate cu anumiţi jucători. Jucăm meciuri multe, am lăsat mai mulţi jucători acasă, care au dus greul. Am dat oportunitatea jucătorilor tineri, care joacă la naţională. Trebuiau să arate. Puţin! Puţină personalitate. Nu am fost nervos, am jucat cu o echipă tânără, le-am dat o şansă.

A fost o experienţă, toţi am avut de învăţat, când sunt tineri, rişti un rezultat. Dar ei au câştigat experienţă, a fost un meci dur. Nu sunt mulţumit, mă aşteptam la mai multe de la cei care au fost în teren. Dar joacă şi ei mult, poate ei sunt mulţumiţi, dar eu nu.

Toţi greşim, nu are rost să vorbim de altceva. Publicul s-a bucurat. Trebuia să facem mai multe, că nu avea nimeni nimic de pierdut. Am făcut foarte puţine în seara aceasta.

Nu putem să vorbim despre o criză, trebuie să strângem rândurile, să atacăm poarta. E greu dacă nu marchezi. L-am felicitat pe Dumitrache, el joacă să marcheze, să arate cât de bun e, ajută Buzăul”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și