Închide meniul

„Cine este Raţiu?” Jurnaliştii de la Marca i-au făcut portretul românului care „l-a întristat” pe Vinicius

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2023, 18:26

Reclamă
„Cine este Raţiu? Jurnaliştii de la Marca i-au făcut portretul românului care „l-a întristat pe Vinicius

"Cine este Raţiu?". Jurnaliştii de la Marca i-au făcut portretul românului

Andrei Raţiu, duel cu Vinicius / Profimediaimages

„Cine este Raţiu?”, a fost titlul articolului în care jurnaliştii de la Marca i-au făcut portretul românului. Fundaşul de 25 de ani a fost integralist în marea surpriză din etapa a 12-a din La Liga, Real Madrid – Rayo Vallecano, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raţiu a debutat în campionatul Spaniei şi a făcut-o într-un mod de mare campion. A încurcat starurile lui Carlo Ancelotti chiar pe Santiago Bernabeu. Evoluţia lui a fost remarcată şi de cele mai prestigioase publicaţii.

„Cine este Raţiu?” Jurnaliştii de la Marca i-au făcut portretul românului

Românul de 25 de ani a avut o misiune dificilă, adversarul său direct fiind Vinicius Jr. Cu toate acestea, Raţiu a reuşit să îl blocheze pe brazilian de fiecare dată şi a reuşit şi o fază genială în faţa lui Jude Bellingham.

Raţiu a fost cel mai rapid jucător din liga secundă a Spaniei şi l-a întristat pe Vinicius. A fost remarcabil! Fundaşul român a avut una dintre acele nopţi pe care o va păstra mereu în memorie. A reuşit să-l învingă pe Vinicius, iar imaginea remarcabilă a fost cea cu sprintul în care a ajuns la 35.6 km/h, pe care l-a câştigat la jumătatea reprizei secunde în faţa brazilianului„, au scris jurnaliştii de la marca.com.

Andrei Raţiu nu a făcut doar în defensivă o partidă bună. Internaţionalul român al celor de la Rayo Vallecano a reuşit un dribling de excepţie în faţa lui Jude Bellingham, unul dintre cei mai buni jucători ai planetei în acest moment.

Reclamă

În prima repriză, în momentul în care se afla la balon, Raţiu l-a driblat superb pe Bellingham. Englezul putea chiar să se accidenteze din cauza schimbării de direcţie a fundaşului român, alunecând în momentul în care a încercat să plece în urmărirea fundaşului român. Momentul a fost redistribuit şi apreciat pe X (fostul Twitter) de sute de utiizatori (Vezi AICI VIDEO cu faza).

Spaniolii au prezentat cariera lui Andrei Raţiu şi au amintit că a a fost remarcat în tinereţe de una dintre cele mai bune echipe de tineret, cea a lui Villarreal.

Nota primită de Andrei Raţiu după ce l-a blocat perfect pe Vinicius

Conform celor de la sofascore.ro, Andrei Raţiu a primit nota 6,4 pentru evoluţia din partida cu Real Madrid. În urma acestui rezultat, noul lider din La Liga după 12 etape este Girona, cu 31 de puncte. Real Madrid este pe locul 2, cu 29 de puncte, în timp ce Barcelona ocupă poziţia a treia, cu 27 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Raţiu se poate remarca şi la naţională, în „dubla” cu Israel şi Elveţia din această lună, care este decisivă pentru calificarea la EURO 2024. Fundaşul lui Rayo Vallecano este pe lista preliminară a lui Edi Iorănescu.

România – Elveția se va disputa pe 21 noiembrie, de la 21:45, live pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și