Închide meniul

„Cine este Raţiu?” Jurnaliştii de la Marca i-au făcut portretul românului care „l-a întristat” pe Vinicius

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2023, 18:26

Reclamă
„Cine este Raţiu? Jurnaliştii de la Marca i-au făcut portretul românului care „l-a întristat pe Vinicius

"Cine este Raţiu?". Jurnaliştii de la Marca i-au făcut portretul românului

Andrei Raţiu, duel cu Vinicius / Profimediaimages

„Cine este Raţiu?”, a fost titlul articolului în care jurnaliştii de la Marca i-au făcut portretul românului. Fundaşul de 25 de ani a fost integralist în marea surpriză din etapa a 12-a din La Liga, Real Madrid – Rayo Vallecano, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raţiu a debutat în campionatul Spaniei şi a făcut-o într-un mod de mare campion. A încurcat starurile lui Carlo Ancelotti chiar pe Santiago Bernabeu. Evoluţia lui a fost remarcată şi de cele mai prestigioase publicaţii.

„Cine este Raţiu?” Jurnaliştii de la Marca i-au făcut portretul românului

Românul de 25 de ani a avut o misiune dificilă, adversarul său direct fiind Vinicius Jr. Cu toate acestea, Raţiu a reuşit să îl blocheze pe brazilian de fiecare dată şi a reuşit şi o fază genială în faţa lui Jude Bellingham.

Raţiu a fost cel mai rapid jucător din liga secundă a Spaniei şi l-a întristat pe Vinicius. A fost remarcabil! Fundaşul român a avut una dintre acele nopţi pe care o va păstra mereu în memorie. A reuşit să-l învingă pe Vinicius, iar imaginea remarcabilă a fost cea cu sprintul în care a ajuns la 35.6 km/h, pe care l-a câştigat la jumătatea reprizei secunde în faţa brazilianului„, au scris jurnaliştii de la marca.com.

Andrei Raţiu nu a făcut doar în defensivă o partidă bună. Internaţionalul român al celor de la Rayo Vallecano a reuşit un dribling de excepţie în faţa lui Jude Bellingham, unul dintre cei mai buni jucători ai planetei în acest moment.

Reclamă

În prima repriză, în momentul în care se afla la balon, Raţiu l-a driblat superb pe Bellingham. Englezul putea chiar să se accidenteze din cauza schimbării de direcţie a fundaşului român, alunecând în momentul în care a încercat să plece în urmărirea fundaşului român. Momentul a fost redistribuit şi apreciat pe X (fostul Twitter) de sute de utiizatori (Vezi AICI VIDEO cu faza).

Spaniolii au prezentat cariera lui Andrei Raţiu şi au amintit că a a fost remarcat în tinereţe de una dintre cele mai bune echipe de tineret, cea a lui Villarreal.

Nota primită de Andrei Raţiu după ce l-a blocat perfect pe Vinicius

Conform celor de la sofascore.ro, Andrei Raţiu a primit nota 6,4 pentru evoluţia din partida cu Real Madrid. În urma acestui rezultat, noul lider din La Liga după 12 etape este Girona, cu 31 de puncte. Real Madrid este pe locul 2, cu 29 de puncte, în timp ce Barcelona ocupă poziţia a treia, cu 27 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Raţiu se poate remarca şi la naţională, în „dubla” cu Israel şi Elveţia din această lună, care este decisivă pentru calificarea la EURO 2024. Fundaşul lui Rayo Vallecano este pe lista preliminară a lui Edi Iorănescu.

România – Elveția se va disputa pe 21 noiembrie, de la 21:45, live pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și