Închide meniul
VIDEO

Andrei Raţiu, fază superbă cu Jude Bellingham pe Santiago Bernabeu! Englezul, „ridiculizat” de fundaşul român

Alex Masgras Publicat: 6 noiembrie 2023, 14:08

Reclamă
Andrei Raţiu, fază superbă cu Jude Bellingham pe Santiago Bernabeu! Englezul, „ridiculizat de fundaşul român

Andrei Raţiu, fază superbă cu Jude Bellingham

Andrei Raţiu şi Jude Bellingham, în Real Madrid - Rayo Vallecano / Profimedia

Andrei Raţiu, fază superbă cu Jude Bellingham pe Santiago Bernabeu. Fundaşul celor de la Rayo Vallecano a făcut o partidă foarte bună, în remiza echipei sale de pe terenul lui Real Madrid, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul de 25 de ani a avut o misiune dificilă, adversarul său direct fiind Vinicius Jr. Cu toate acestea, Raţiu a reuşit să îl blocheze pe brazilian de fiecare dată şi a reuşit şi o fază genială în faţa lui Jude Bellingham.

Andrei Raţiu, fază superbă cu Jude Bellingham pe Santiago Bernabeu

Andrei Raţiu nu a făcut doar în defensivă o partidă bună. Internaţionalul român al celor de la Rayo Vallecano a reuşit un dribbling de excepţie în faţa lui Jude Bellingham, unul dintre cei mai buni jucători ai planetei în acest moment.

În prima repriză, în momentul în care se afla la balon, Raţiu l-a driblat superb pe Bellingham. Englezul putea chiar să se accidenteze din cauza schimbării de direcţie a fundaşului român, alunecând în momentul în care a încercat să plece în urmărirea fundaşului român.

Momentul a fost redistribuit şi apreciat pe X (fostul Twitter) de sute de utiizatori (Vezi AICI VIDEO cu faza). Acesta a fost debutul lui Raţiu în La Liga. Conform celor de la sofascore.ro, Andrei Raţiu a primit nota 6,4 pentru evoluţia din partida cu Real Madrid. În urma acestui rezultat, noul lider din La Liga după 12 etape este Girona, cu 31 de puncte. Real Madrid este pe locul 2, cu 29 de puncte, în timp ce Barcelona ocupă poziţia a treia, cu 27 de puncte.

Reclamă

Jude Bellingham s-a accidentat în Real Madrid – Rayo Vallecano!

Internaţionalul englez a căzut rău în timpul primei reprize şi a fost bandajat serios la umăr. El a dus partida la bun sfârşit, dar rămâne de văzut cât de serioasă este accidentarea.

La finalul remizei de pe teren propriu cu Rayo Vallecano, Carlo Ancelotti a vorbit puţin şi despre Jude Bellingham. Internaţionalul englez a suferit o accidentare la umărul stâng în meciul de pe Santiago Bernabei.

El a fost bandajat de echipa medicală a madrilenilor şi a reuşit să încheie pe teren meciul cu Rayo, dar rămâne de văzut cât de serioasă este accidentarea sa. El va efectua mai multe teste în cursul zilei de astăzi.

Reclamă 4 / 0/3

„Bellingham are o problemă cu umărul său. Va face mai multe teste medicale mâine (n.r. azi). Sper să poată juca în meciul de miercuri cu Braga”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de goal.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și