Închide meniul

Andrei Raţiu, după ce l-a transformat în anonim pe Vinicius, la debutul în La Liga: „Mă gândeam în timpul meciului”

Dan Roșu Publicat: 7 noiembrie 2023, 12:14

Reclamă
Andrei Raţiu, după ce l-a transformat în anonim pe Vinicius, la debutul în La Liga: „Mă gândeam în timpul meciului

Andrei Raţiu, după ce l-a transformat în anonim pe Vinicius, la debutul său în La Liga, cu Real Madrid

Andrei Raţiu, în timpul meciului Real Madrid - Rayo Vallecano 0-0 - Profimedia Images

Andrei Raţiu a vorbit după ce l-a transformat în „anonim” pe Vinicius, la debutul său în La Liga, chiar pe Santiago Bernabeu, în Real Madrid – Rayo Vallecano 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român de 25 de ani l-a anihilat pe Vinicius şi a fost lăudat la unison de presa din Spania, care se întreba după meci „cine este Raţiu”. Mai mult, el l-a ridiculizat şi pe Jude Bellingham, clip devenit viral pe reţele de socializare.

Andrei Raţiu, după ce l-a transformat în anonim pe Vinicius, la debutul său în La Liga, cu Real Madrid

„Sincer! Păi, dacă aveam emoții, era mult mai greu decât a fost. Diferență e uriașă, realitatea față de așteptări. Presing-ul lor agresiv, foarte sus, plus senzația că e atât de greu să îi depășești în duelurile unu la unu.

Am avut un sprint cu Camavinga, pe care l-am câștigat, dar mă gândeam în timp ce alerg că e incredibilă viteza lui! Mă așteptam la alți adversari să aibă super viteză, nu tocmai la Camavinga.

Am făcut schimb de tricouri cu Vinicius și atât. Nu prea le ardea de vorbit, îți dai seama, erau foarte supărați, după un 0-0 acasă.

Reclamă

Toți m-au felicitat, e o atmosferă tare frumoasă la Rayo. Bucuria a fost uriașă pentru că vorbim de un punct pe care l-am câștigat pe Bernabeu, unde e greu să obții puncte. Iar asta după un meci de mare luptă, de sacrificiu, așa că satisfacția e și mai mare la sfârșit”, a spus Raţiu, citat de prosport.ro.

„Cine este Raţiu?” Jurnaliştii de la Marca i-au făcut portretul românului

„Cine este Raţiu?”, a fost titlul articolului în care jurnaliştii de la Marca i-au făcut portretul românului. Fundaşul de 25 de ani a fost integralist în marea surpriză din etapa a 12-a din La Liga, Real Madrid – Rayo Vallecano, scor 0-0.

Raţiu a debutat în campionatul Spaniei şi a făcut-o într-un mod de mare campion. A încurcat starurile lui Carlo Ancelotti chiar pe Santiago Bernabeu. Evoluţia lui a fost remarcată şi de cele mai prestigioase publicaţii.

Reclamă 4 / 0/3

„Raţiu a fost cel mai rapid jucător din liga secundă a Spaniei şi l-a întristat pe Vinicius. A fost remarcabil! Fundaşul român a avut una dintre acele nopţi pe care o va păstra mereu în memorie. A reuşit să-l învingă pe Vinicius, iar imaginea remarcabilă a fost cea cu sprintul în care a ajuns la 35.6 km/h, pe care l-a câştigat la jumătatea reprizei secunde în faţa brazilianului„, au scris jurnaliştii de la marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și