Închide meniul

Andrei Raţiu, după ce l-a transformat în anonim pe Vinicius, la debutul în La Liga: „Mă gândeam în timpul meciului”

Dan Roșu Publicat: 7 noiembrie 2023, 12:14

Reclamă
Andrei Raţiu, după ce l-a transformat în anonim pe Vinicius, la debutul în La Liga: „Mă gândeam în timpul meciului

Andrei Raţiu, după ce l-a transformat în anonim pe Vinicius, la debutul său în La Liga, cu Real Madrid

Andrei Raţiu, în timpul meciului Real Madrid - Rayo Vallecano 0-0 - Profimedia Images

Andrei Raţiu a vorbit după ce l-a transformat în „anonim” pe Vinicius, la debutul său în La Liga, chiar pe Santiago Bernabeu, în Real Madrid – Rayo Vallecano 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român de 25 de ani l-a anihilat pe Vinicius şi a fost lăudat la unison de presa din Spania, care se întreba după meci „cine este Raţiu”. Mai mult, el l-a ridiculizat şi pe Jude Bellingham, clip devenit viral pe reţele de socializare.

Andrei Raţiu, după ce l-a transformat în anonim pe Vinicius, la debutul său în La Liga, cu Real Madrid

„Sincer! Păi, dacă aveam emoții, era mult mai greu decât a fost. Diferență e uriașă, realitatea față de așteptări. Presing-ul lor agresiv, foarte sus, plus senzația că e atât de greu să îi depășești în duelurile unu la unu.

Am avut un sprint cu Camavinga, pe care l-am câștigat, dar mă gândeam în timp ce alerg că e incredibilă viteza lui! Mă așteptam la alți adversari să aibă super viteză, nu tocmai la Camavinga.

Am făcut schimb de tricouri cu Vinicius și atât. Nu prea le ardea de vorbit, îți dai seama, erau foarte supărați, după un 0-0 acasă.

Reclamă

Toți m-au felicitat, e o atmosferă tare frumoasă la Rayo. Bucuria a fost uriașă pentru că vorbim de un punct pe care l-am câștigat pe Bernabeu, unde e greu să obții puncte. Iar asta după un meci de mare luptă, de sacrificiu, așa că satisfacția e și mai mare la sfârșit”, a spus Raţiu, citat de prosport.ro.

„Cine este Raţiu?” Jurnaliştii de la Marca i-au făcut portretul românului

„Cine este Raţiu?”, a fost titlul articolului în care jurnaliştii de la Marca i-au făcut portretul românului. Fundaşul de 25 de ani a fost integralist în marea surpriză din etapa a 12-a din La Liga, Real Madrid – Rayo Vallecano, scor 0-0.

Raţiu a debutat în campionatul Spaniei şi a făcut-o într-un mod de mare campion. A încurcat starurile lui Carlo Ancelotti chiar pe Santiago Bernabeu. Evoluţia lui a fost remarcată şi de cele mai prestigioase publicaţii.

Reclamă 4 / 0/3

„Raţiu a fost cel mai rapid jucător din liga secundă a Spaniei şi l-a întristat pe Vinicius. A fost remarcabil! Fundaşul român a avut una dintre acele nopţi pe care o va păstra mereu în memorie. A reuşit să-l învingă pe Vinicius, iar imaginea remarcabilă a fost cea cu sprintul în care a ajuns la 35.6 km/h, pe care l-a câştigat la jumătatea reprizei secunde în faţa brazilianului„, au scris jurnaliştii de la marca.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și