Închide meniul
BREAKING NEWS

Şocant! Iubita şi bebeluşul lui Neymar, aproape de a fi răpiţi în Sao Paolo de atacatori înarmaţi. Au intrat peste ei în casă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2023, 23:26

Reclamă
Şocant! Iubita şi bebeluşul lui Neymar, aproape de a fi răpiţi în Sao Paolo de atacatori înarmaţi. Au intrat peste ei în casă

Şocant! Iubita şi bebeluşul lui Neymar, aproape de a fi răpiţi în Sao Paolo de atacatori înarmaţi

Bruna Biancardi are un copil cu Neymar / Colaj Instagram

Iubita şi bebeluşul lui Neymar au fost aproape de a fi răpiţi în Sao Paolo de mai mulţi atacatori înarmaţi. Anunţul momentului a fost făcut de jurnaliştii din Brazilia, iar informaţia a fost preluată de celebrul cotidian Marca. Din fericire, Bruna Biancardi şi micuţa Mavie sunt acum în afara oricărui pericol!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidentul a avut loc în urmă cu puţin timp şi a fost confirmat de poliţişti. Un suspect a fost deja arestat. În acest moment sunt căutaţi ceilalţi atacatori, care ar fi reuşit să fure mai multe genţi, ceasuri şi bijuterii.

Iubita şi bebeluşul lui Neymar, aproape de a fi răpiţi în Sao Paolo

Update 23.30: Neymar a confirmat incidentele. Nu a spus însă nimic despre Bruna Biancardi sau despre fiica lui.

Zi tristă, cu două vești foarte proaste. Mai întâi a fost atacul pe care l-au suferit părinții iubitei mele, dar slavă Domnului că toți sunt bine!

În al doilea rând, moartea unui prieten. Condoleanțe întregii familii, Dumnezeu să o primească pe Luana cu brațele deschise„, a scris fotbalistul lui Al Hilal.

Reclamă

Potrivit marca.com, părinţii iubitei starului brazilian au fost găsiţi legaţi în vila în care mai erau Bruna Biancardi şi fiica lui Neymar. Vecinii ar fi fost cei care au alertat poliţia.

Locuinţa ar fi fost încercuită de poliţişti, aceştia reuşind să îl captureze pe unul dintre infractori. Suspectul reţinut a fost dus la audieri.

Bruna Biancardi a confirmat incidentul. A postat un mesaj prin care a încercat să îşi liniștească apropiaţii. „Mulțumesc lui Dumnezeu, totul este bine și bunurile furate au fost recuperate”, a scris iubita lui atacantului naţionalei Braziliei.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar a fost operat în Brazilia

Neymar a fost operat în Brazilia, după accidentarea horror pe care a suferit-o. Starul lui Al Hilal va avea nevoie de aproximativ 10 luni de recuperare pentru a putea reveni pe teren.

Brazilianul a fost operat cu succes de doctorul Rodrigo Lasmar, la Belo-Horizonte, pentru o ruptură de ligamente încrucişate la piciorul stâng. El va petrece câteva zile în spital înainte de a putea fi externat.

Operaţia a durat peste 4 ore. După ce şi-a rupt ligamentul încrucişat anterior al genunchiului stâng în urmă cu 15 zile, împotriva Uruguayului, atacantul de la Al Hilal a refuzat să fie operat de la Paris, anunţă news.ro.

El a decis să fie operat în Brazilia, de medicul care l-a mai operat şi în 2018. Operaţia a decurs fără probleme. Înaintea operaţiei, el a postat o fotografie în care ţine de mână o poză în care apare înconjurat de fiul său David şi de fiica sa, Mavie, născută în urmă cu trei săptămâni, şi a scris „Totul va fi bine„.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și