Închide meniul
BREAKING NEWS

Şocant! Iubita şi bebeluşul lui Neymar, aproape de a fi răpiţi în Sao Paolo de atacatori înarmaţi. Au intrat peste ei în casă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2023, 23:26

Şocant! Iubita şi bebeluşul lui Neymar, aproape de a fi răpiţi în Sao Paolo de atacatori înarmaţi. Au intrat peste ei în casă

Şocant! Iubita şi bebeluşul lui Neymar, aproape de a fi răpiţi în Sao Paolo de atacatori înarmaţi

Bruna Biancardi are un copil cu Neymar / Colaj Instagram

Iubita şi bebeluşul lui Neymar au fost aproape de a fi răpiţi în Sao Paolo de mai mulţi atacatori înarmaţi. Anunţul momentului a fost făcut de jurnaliştii din Brazilia, iar informaţia a fost preluată de celebrul cotidian Marca. Din fericire, Bruna Biancardi şi micuţa Mavie sunt acum în afara oricărui pericol!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidentul a avut loc în urmă cu puţin timp şi a fost confirmat de poliţişti. Un suspect a fost deja arestat. În acest moment sunt căutaţi ceilalţi atacatori, care ar fi reuşit să fure mai multe genţi, ceasuri şi bijuterii.

Iubita şi bebeluşul lui Neymar, aproape de a fi răpiţi în Sao Paolo

Update 23.30: Neymar a confirmat incidentele. Nu a spus însă nimic despre Bruna Biancardi sau despre fiica lui.

Zi tristă, cu două vești foarte proaste. Mai întâi a fost atacul pe care l-au suferit părinții iubitei mele, dar slavă Domnului că toți sunt bine!

În al doilea rând, moartea unui prieten. Condoleanțe întregii familii, Dumnezeu să o primească pe Luana cu brațele deschise„, a scris fotbalistul lui Al Hilal.

Reclamă

Potrivit marca.com, părinţii iubitei starului brazilian au fost găsiţi legaţi în vila în care mai erau Bruna Biancardi şi fiica lui Neymar. Vecinii ar fi fost cei care au alertat poliţia.

Locuinţa ar fi fost încercuită de poliţişti, aceştia reuşind să îl captureze pe unul dintre infractori. Suspectul reţinut a fost dus la audieri.

Bruna Biancardi a confirmat incidentul. A postat un mesaj prin care a încercat să îşi liniștească apropiaţii. „Mulțumesc lui Dumnezeu, totul este bine și bunurile furate au fost recuperate”, a scris iubita lui atacantului naţionalei Braziliei.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar a fost operat în Brazilia

Neymar a fost operat în Brazilia, după accidentarea horror pe care a suferit-o. Starul lui Al Hilal va avea nevoie de aproximativ 10 luni de recuperare pentru a putea reveni pe teren.

Brazilianul a fost operat cu succes de doctorul Rodrigo Lasmar, la Belo-Horizonte, pentru o ruptură de ligamente încrucişate la piciorul stâng. El va petrece câteva zile în spital înainte de a putea fi externat.

Operaţia a durat peste 4 ore. După ce şi-a rupt ligamentul încrucişat anterior al genunchiului stâng în urmă cu 15 zile, împotriva Uruguayului, atacantul de la Al Hilal a refuzat să fie operat de la Paris, anunţă news.ro.

El a decis să fie operat în Brazilia, de medicul care l-a mai operat şi în 2018. Operaţia a decurs fără probleme. Înaintea operaţiei, el a postat o fotografie în care ţine de mână o poză în care apare înconjurat de fiul său David şi de fiica sa, Mavie, născută în urmă cu trei săptămâni, şi a scris „Totul va fi bine„.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și