Închide meniul

Neymar a fost operat în Brazilia! Primul lucru pe care l-a făcut starul lui Al Hilal, după intervenţia chirurgicală

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 noiembrie 2023, 13:47

Neymar a fost operat în Brazilia! Primul lucru pe care l-a făcut starul lui Al Hilal, după intervenţia chirurgicală

Neymar a fost operat în Brazilia! Primul lucru pe care l-a făcut starul lui Al Hilal

Neymar, pe patul de spital după ce a fost operat / Instagram

Neymar a fost operat în Brazilia, după accidentarea horror pe care a suferit-o. Starul lui Al Hilal va avea nevoie de aproximativ 10 luni de recuperare pentru a putea reveni pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilianul a fost operat cu succes de doctorul Rodrigo Lasmar, joi, la Belo-Horizonte, pentru o ruptură de ligamente încrucişate la piciorul stâng. El va petrece câteva zile în spital înainte de a putea fi externat.

Neymar a fost operat în Brazilia

Operaţia a durat peste 4 ore. După ce şi-a rupt ligamentul încrucişat anterior al genunchiului stâng în urmă cu 15 zile, împotriva Uruguayului, atacantul de la Al Hilal a refuzat să fie operat de la Paris, anunţă news.ro.

El a decis să fie operat în Brazilia, de medicul care l-a mai operat şi în 2018. Operaţia a decurs fără probleme. Înaintea operaţiei, el a postat o fotografie în care ţine de mână o poză în care apare înconjurat de fiul său David şi de fiica sa, Mavie, născută în urmă cu trei săptămâni, şi a scris „Totul va fi bine„.

S-a aflat şi care a fost primul lucru pe care l-a făcut starul lui Al Hilal după intervenţia chirurgicală. Acesta a stat de vorbă cu fiul său, David Lucca, pe care îl are din relaţia cu Carolina Nogueira Dantas. Fotografia în care a fost surprins a devenit virală.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Neymar Pai (@neymarpai_)

La începutul lunii octombrie, logodnica lui Neymar, Bruna Biancardi, a născut-o pe micuţa Mavie într-un spital privat din Sao Paolo.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul tulburător al lui Neymar, după accidentarea groaznică din meciul cu Uruguay

Accidentat la echipa naţională, starul brazilian a postat un mesaj tulburător după ce a aflat verdictul medicilor.

Acesta este un moment foarte trist, cel mai rău. Ştiu că sunt puternic, dar de data aceasta voi avea şi mai multă nevoie de familia şi prietenii mei. Am multă credinţă… Dar îmi pun puterea în mâinile lui Dumnezeu, pentru ca El să mi-o reînnoiască pe a mea. Vă mulţumesc pentru mesajele de susţinere şi afecţiune„, a scris el.

Ajuns în această vară în Arabia Saudită, după ce oficialii de la Al-Hilal l-au cumpărat de la PSG pentru 90 de milioane de euro, Neymar are un trecut medical încărcat cu accidentări. Seria de coșmar continuă pentru fotbalistul brazilian, care a suferit nu mai puțin de 7 accidentări din luna octombrie a anului 2021.

În luna februarie a acestui an, „Ney” când a fost supus unei intervenții chirurgicale, la gleznă. Atunci a lipsit de pe teren pentru nu mai puțin de 130 de zile.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și