Închide meniul

„Ar putea ajunge Andrea Compagno la Rapid?” Ilie Dumitrescu a oferit un răspuns fabulos. A tras un semnal de alarmă pentru FCSB

Alex Ioniță Publicat: 8 noiembrie 2023, 13:17

Reclamă
Ar putea ajunge Andrea Compagno la Rapid?” Ilie Dumitrescu a oferit un răspuns fabulos. A tras un semnal de alarmă pentru FCSB

„Ar putea ajunge Andrea Compagno la Rapid?”

Colaj Ilie Dumitrescu și Andrea Compagno / AntenaSport - Profimedia

„Ar putea ajunge Andrea Compagno la Rapid?” a fost întrebarea la care Ilie Dumitrescu a oferit un răspuns fabulos! Fostul atacant al „Generației de Aur” a analizat situația atacantului italian, care nu se mai află printre favoriții patronului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul din lotul lui Elias Charalambous nu a mai fost un om de bază în echipa vicecampioanei, de la startul acestui sezon de Liga 1. Acum, având în vedere faptul că nu se mai află pe „lista favoriților” lui Gigi Becali, au apărut zvonuri conform cărora acesta s-ar putea transfera la rivala „roș-albaștrilor”, Rapid.

„Ar putea ajunge Andrea Compagno la Rapid?” Ilie Dumitrescu a oferit un răspuns fabulos: „Tot ce este posibil!”

Fostul atacant al echipei naționale este de părere că o mutare a lui Compagno în tabăra giuleștenilor pregătiți de Cristiano Bergodi este posibilă, în situația în care echipa de sub Podul Grant va face o ofertă bună pentru serviciile atacantului de la FCSB.

Totuși, Ilie Dumitrescu a tras și un semnal de alarmă și a dezvăluit faptul că nu înțelege motivul pentru care Gigi Becali ar dori să îl vândă pe italian, în condițiile în care Elias Charalambous nu are la dispoziție un alt număr 9.

„Tot ce este posibil! În momentul în care există interes și se plătește o sumă, în momentul în care Rapid are nevoie de un număr 9, este posibil. Momentan Compagno este singurul număr 9 din lotul FCSB-ului, nu știu de ce se pune problema de o posibilă plecare, dar asta este problema lor!”, a spus Ilie Dumitrescu.

Reclamă

De la startul acestui sezon, Andrea Compagno a adunat 19 meciuri în tricoul vicecampioanei, în toate competițiile și a reușit să marcheze de 4 ori pentru formația patronată de Gigi Becali.

Astfel, forma italianului nu mai este la fel de bună ca în sezonul trecut, atunci când a reușit să marcheze de 21 de ori în cele 39 de partide jucate, în total. Totuși, este de notat faptul că Andrea Compagno a jucat 7 meciuri și a marcat 5 goluri, în cadrul sezonului trecut, în tricoul celor de la FCU Craiova.

În momentul de față, atacantul de 27 de ani este cotat la 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. De-a lungul carierei a fost legitimat la: Catania, Due Torri, Pinerolo, Torino, Argentina Calcio, Borgosesia, Nuorese, Tre Fiori, FCU Craiova și FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno a vorbit despre plecarea de la FCSB

Întrebat despre anunţul lui Gigi Becali, care a spus că va mai transfera un atacant, Andrea Compagno a oferit un răspuns sincer, spunând că nu va forţa să rămână la FCSB, dacă patronul va dori să îi rezilieze contractul:

„(n.r.: cum comentează că Becali a anunţat că va transfera un atacant) Toată lumea ştie cum e patronul nostru. Nu depinde de mine. Dacă el zice că vrea să cumpere un atacant, eu ce să fac, îl sun să îi zic să nu îl ia? Dacă îmi zice să reziliem contractul, îmi fac bagajele şi plec”, a declarat Andrea Compagno, la digisport.ro, după Oţelul – FCSB 0-0.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma Vezi toate știrile
Citește și