Închide meniul

Andrea Compagno a vorbit despre plecarea de la FCSB, după ce a fost schimbat la pauza meciului cu Oţelul Galaţi

Alex Masgras Publicat: 1 noiembrie 2023, 8:35

Reclamă
Andrea Compagno a vorbit despre plecarea de la FCSB, după ce a fost schimbat la pauza meciului cu Oţelul Galaţi

Andrea Compagno a vorbit despre plecarea de la FCSB

Andrea Compagno, în meciul cu Oţelul Galaţi, din campionat / Hepta

Andrea Compagno a vorbit despre plecarea de la FCSB după ce a fost schimbat la pauza meciului cu Oţelul Galaţi. Atacantul italian este unul dintre cei mai criticaţi jucători de către Gigi Becali, patronul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno nu a mai marcat de pe 21 septembrie, atunci când a fost autorul unei duble în remiza celor de la FCSB de pe terenul lui FC Hermannstadt, scor 2-2.

Andrea Compagno a vorbit despre plecarea de la FCSB

La Galaţi, Andrea Compagno a fost titular, dar s-a numărat printre cei patru jucători înlocuiţi la pauza meciului. Alex Băluţă, jucătorul care l-a înlocuit, a marcat un gol superb în minutul 76 şi are două goluri în ultimele două meciuri pentru FCSB.

Întrebat despre anunţul lui Gigi Becali, care a spus că va mai transfera un atacant, Andrea Compagno a oferit un răspuns sincer, spunând că nu va forţa să rămână la FCSB, dacă patronul va dori să îi rezilieze contractul:

„(n.r.: cum comentează că Becali a anunţat că va transfera un atacant) Toată lumea ştie cum e patronul nostru. Nu depinde de mine. Dacă el zice că vrea să cumpere un atacant, eu ce să fac, îl sun să îi zic să nu îl ia? Dacă îmi zice să reziliem contractul, îmi fac bagajele şi plec”, a declarat Andrea Compagno, la digisport.ro, după Oţelul – FCSB 0-0.

Reclamă

Andrea Compagno are un sezon modest în tricoul celor de la FCSB, atacantul de 27 de ani având doar 4 goluri în 18 partide disputate în acest sezon. Două dintre acestea au fost în meciul de la Sibiu, cu Hermannstadt.

Adus în vara anului 2022 de la FCU Craiova pentru 1,5 milioane de euro, Andrea Compagno a marcat 20 de goluri în 50 de meciuri pentru formaţia roş-albastră.

„Îmi doresc mereu să îmi îmbunătăţesc performanţele. Anul ăsta aş fi dorit să dau 22 de goluri. Sufăr, dar eu încerc să muncesc şi mai mult dacă nu vin rezultatele. Aştept momentul meu”, a mai spus Andrea Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, tiradă la adresa arbitrilor şi a jucătorilor săi după remiza cu Oţelul

După fluierul final al partidei de la Galați, patronul de la FCSB a făcut o adevărată criză de nervi. Gigi Becali a luat la țintă pe toată lumea, de la arbitri până la jucătorii din echipa pregătită de Elias Charalambous. De asemenea, a dezvăluit faptul că a avut o convorbire cu Mihai Stoica, legată de schimbările echipei sale.

„Dacă avem gol valabil anulat, ce vrei mai mult? Nu că bag eu mâna în foc, se vede la reluări! Oameni nebuni, nu știu ce să zic, oamenii nu mai au minte, au întunecime. E un arbitru slab.

Nu e ușoară faza, e cea mai extraordinar de ușoară faza, e mingea pe linie, ce vrei să mai faci? Depășește cu toată circumferința? Da, atunci e clar”.

Eu văd reluarea, au așteptat și au tot așteptat intervenția VAR. VAR-ul a intervenit. Eu am văzut meciul ăsta, am văzut că s-a oprit meciul și arbitrul a așteptat ce zice.

Când e vorba de VAR, ce să mai intervină asistentul? Cum să nu vadă și asistentul, dacă noi vedem. Ziceți ce mai vreți! Ați văzut că patru jucători au fost schimbați, ăia încurcau, de-aia au fost schimbați.

I-am dat telefon lui MM și i-am spus că dacă pot să schimb zece și regulamentul îmi dă voie, aș schimba zece jucători”, a spus Gigi Becali, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și