Închide meniul
Foto

Cum a reacţionat iubita lui Radu Drăguşin, când a văzut golul superb marcat de român. Fundaşul lui Genoa i-a dedicat reuşita!

Publicat: 11 noiembrie 2023, 11:37

Reclamă
Cum a reacţionat iubita lui Radu Drăguşin, când a văzut golul superb marcat de român. Fundaşul lui Genoa i-a dedicat reuşita!

Cum a reacţionat iubita lui Radu Drăguşin, când a văzut golul superb marcat de român

Ioana Stan este iubita lui Radu Drăguşin / Colaj Instagram/Profimediaimages

S-a aflat cum a reacţionat iubita lui Radu Drăguşin, când a văzut golul superb marcat de fundaşul român în meciul Genoa – Verona, scor 1-0, din etapa a 12-a din Serie A. Ioana Stan a avut o postare pe Insta Story, imediat după reuşita spectaculoasă a celui mai în formă tricolor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monitorizat de granzii Europei, Drăguşin a punctat superb pentru „grifoni” în minutul 44, cu un voleu de excepție. Nu i-a dat nicio şansă portarului advers şi a semnat primul gol stagional.

Cum a reacţionat Ioana Stan, iubita lui Radu Drăguşin, după golul superb din Genoa – Verona 1-0

Ioana Stan a fost prezentă pe stadion la ultimul meci al lui Genoa (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), dar acum a văzut disputa la TV. S-a bucurat la maximum pe reţelele sociale. A postat imaginile cu golul lui Drăguşin, i-a dat ‘tag’ fundaşului de la Genoa şi a folosit două emoji: unul care înfăţişează o minge şi unul cu o inimă roşie.

La finalul partidei, Radu Drăguşin a distribuit postarea Ioanei şi a folosit şi el o inimă roşie. Mai mult, în interviul de după meci, a ţinut să îi dedice victoria iubitei şi întregii familii.

Reclamă

Simt o emoţie incredibilă pentru golul marcat. Am muncit din greu pentru acest moment şi vreau să-l dedic familiei şi iubitei mele. Sunt fericit pentru cele trei puncte câştigate.

Sunt încă tânăr şi ştiu că sunt doar la începutul carierei mele. La Juventus, am crescut mult şi am fost norocos să învăţ de la campioni precum Bonucci şi Chiellini. Dar trebuie să acumulez şi eu experienţă pentru a mă înfrunta cu diferite situaţii. Visul meu este să mă dezvolt mai mult şi mai mult. Traversez un moment de încredere dar nu trebuie să mă las purtat de asta, trebuie doar să continui să muncesc”, a declarat Radu Drăguşin, conform calciomercato.com.

Mama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului său

Mama lui Radu Drăguşin a făcut anunţ despre viitorul fiului său. Svetlana Drăguşin a oferit un interviu în exclusivitate pentru AntenaSport şi a anunţat care este transferul la care visează fundaşul de 21 de ani din naţionala României.

Reclamă 4 / 0/3

Şefii lui Genoa i-au fixat preţul fundaşului central. Cer 30 de milioane de euro, iar în cursa pentru semnătura lui Drăguşin s-a alăturat Newcastle. AC Milan şi Barcelona şi-au mai manifestat interesul de a-l transfera.

Svetlana Drăguşin a dezvăluit că fiul ei îşi poate îndeplini astfel marele obiectiv, acela de a juca în Premier League.

(Reporter: Unde visaţi să ajungă Radu?) Eu îmi doresc pentru el să ajungă unde şi-a propus… şi el îşi doreşte foarte tare să ajungă în Anglia. Acesta este visul lui de mic„, a declarat Svetlana Drăguşin, în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și