Închide meniul
EXCLUSIV

Mama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului său. Transferul stelar care se pregăteşte: „E visul lui de mic!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 octombrie 2023, 12:10

Mama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului său. Transferul stelar care se pregăteşte: „E visul lui de mic!

Mama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului său

Svetlana Drăguşin, în timpul interviului pentru AntenaSport

Mama lui Radu Drăguşin a făcut anunţ despre viitorul fiului său. Svetlana Drăguşin a oferit un interviu în exclusivitate pentru AntenaSport şi a anunţat care este transferul la care visează fundaşul de 21 de ani din naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin tocmai a ajutat-o pe Genoa să o învingă pe Salernitana, scor 1-0, în etapa a 10-a din Serie A. Românul a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren şi sunt şanse tot mai mari să prindă transferul carierei. Granzii Europei îl monitorizează intens şi se pregăteşte o mutare stalară.

Mama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului său

Şefii lui Genoa i-au fixat preţul fundaşului central. Cer 30 de milioane de euro, iar în cursa pentru semnătura lui Drăguşin s-a alăturat Newcastle.

Svetlana Drăguşin a dezvăluit că fiul ei îşi poate îndeplini astfel marele obiectiv, acela de a juca în Premier League.

(Reporter: Unde visaţi să ajungă Radu?) Eu îmi doresc pentru el să ajungă unde şi-a propus… şi el îşi doreşte foarte tare să ajungă în Anglia. Acesta este visul lui de mic„, a declarat Svetlana Drăguşin, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Radu Drăguşin este cotat, pe site-urile de specialitate, la 10 milioane de euro. Cota lui s-a dublat în ultimele 6 luni!

(Reporter: Este cel mai bine cotat jucător român, sunteţi mândră?) Mă bucur că demonstrează că munca este cheia succesului„, a precizat mama lui Radu Drăguşin.

Şi agentul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a venit cu detalii despre interesul din Anglia. Internaţionalul român ar fi pe placul preşedintelui de la Newcastle. Suma pe care îşi doresc să o primească italienii nu este o problemă pentru patronul „coţofenelor”, Mohammed bin Salman, cel care este prințul moștenitor al Arabiei Saudite.

Reclamă 4 / 0/3

Președintele cu care l-am făcut pe Tamaș (n.r. – Gabriel Tamaș) la West Brom e acum la Newcastle. Ne cunoaștem din 2009. Îl urmăresc și ei, dar și alte cluburi mari din Anglia. Nu există încă o ofertă oficială, dar se apropie. O să fie o surpriză plăcută când o să ajungă”, a declarat Florin Manea la fanatik.ro.

Svetlana Drăguşin, amintiri de colecţie despre Radu Drăguşin

Drăguşin a început fotbalul când avea şapte ani, la Sportul Studenţesc. Mama lui se mândreşte şi cu albumele în care sunt păstrate cele mai frumoase momente din viaţa românului de la Genoa.

(Ce relaţie avea cu mingea?) Chiar la moţ i-am pus o minge… şi a luat mingea de baschet, dar iată că a rămas la cea de fotbal„, a mai precizat mama fundaşului de la Genoa.

Şcoala si fotbalul i-au ocupat tot timpul lui Radu Drăguşin.

Sigur că nu a mers la petreceri, sigur nu a ieşit cu baieţii, siguri a ratat balul din clasa a 10-a, a ratat balul de clasa a 8-a. A fost un copil foarte bun, învaţa foarte bine. Ca dovadă este şi faptul că la Bacalaureat a luat o notă foarte mare„, a spus mama jucătorului din Serie A.

Plecat de când avea 16 ani în Italia, la Juventus, Drăguşin abia asteaptă să joace cu România la EURO. Mama lui a jucat baschet pentru România, iar tatăl volei.

De fiecare dată când e convocat la lot, suntem foarte fericiţi. Şi el este foarte mândru. Să îţi cânte imnul… dacă vă uitaţi, am pielea de găină„, a spus Svetlana Drăguşin.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și