Închide meniul

Radu Drăguşin, reacţie emoţionantă după golul fenomenal: „Le mulţumesc lui Bonucci şi Chiellini”. Cui a dedicat reuşita

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 noiembrie 2023, 8:25

Radu Drăguşin, reacţie emoţionantă după golul fenomenal: „Le mulţumesc lui Bonucci şi Chiellini. Cui a dedicat reuşita

Ultima echipă de top intrată în cursa pentru semnătura lui Radu Drăgușin

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

Radu Drăguşin a avut o reacţie emoţionantă, după golul fenomenal marcat pentru Genoa. Internaţionalul român le-a transmis un mesaj de mulţumire lui Leonardo Bonucci şi lui Giorgio Chiellini, foştii săi coechipieri de la Juventus. Fundaşul central a mai dezvăluit şi cui dedică reuşita de senzaţie, din meciul cu Verona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Genoa a învins-o cu 1-0 pe Verona, graţie golului marcat de Radu Drăguşin. Internaţionalul român traversează o formă de zile mari şi a marcat primul gol al sezonului din Serie A.

Radu Drăguşin, reacţie emoţionantă după golul fenomenal

Radu Drăguşin a fost extrem de emoţionat, la finalul partidei de Serie A. Acesta a declarat că dedică golul familiei şi iubitei sale, fiind extrem de fericit de cele trei puncte obţinute de Genoa.

De asemenea, Drăguşin şi-a adus aminte şi de Bonucci şi Chiellini, mărturisind că a fost norocos că a avut şansa să înveţe de la doi fundaşi centrali, cu mare experienţă.

„Simt o emoţie incredibilă pentru golul marcat. Am muncit din greu pentru acest moment şi vreau să-l dedic familiei şi iubitei mele. Sunt fericit pentru cele trei puncte câştigate.

Reclamă

Sunt încă tânăr şi ştiu că sunt doar la începutul carierei mele. La Juventus, am crescut mult şi am fost norocos să învăţ de la campioni precum Bonucci şi Chiellini. Dar trebuie să acumulez şi eu experienţă pentru a mă înfrunta cu diferite situaţii. Visul meu este să mă dezvolt mai mult şi mai mult. Traversez un moment de încredere dar nu trebuie să mă las purtat de asta, trebuie doar să continui să muncesc”, a declarat Radu Drăguşin, conform calciomercato.com.

După victoria cu Verona, Genoa a urcat pe locul 13 în Serie A, având 14 puncte, acumulate după 12 meciuri disputate.

După golul marcat pentru Genoa, Radu Drăguşin va veni la echipa naţională, pentru „dubla” decisivă a „tricolorilor” din preliminariile EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăgușin, gol superb pentru Genoa

Radu Drăgușin a marcat un gol superb pentru Genoa, în duelul din Serie A cu Verona. Internaționalul român a punctat superb pentru „grifoni”, în partida din etapa a 12-a din Italia.

Radu Drăgușin a deschis scorul pentru Genoa, în duelul cu Verona. Internaționalul român a punctat în minutul 44, cu un voleu de excepție.

Fundașul naționalei României a preluat balonul în interiorul careului, după o pasă de la Haps, și fără să stea pe gânduri, a șutat imparabil în poarta celor de la Verona.

Radu Drăgușin a marcat astfel primul gol al sezonului la Genoa, în cele 14 partide bifate pentru nou-promovați. Internaționalul român traversează o formă de vis, înaintea duelurilor decisive ale României, din preliminariile EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și