Închide meniul

Tragedie pe terenul de fotbal! Un jucător s-a prăbuşit în timpul meciului şi a murit

Alex Masgras Publicat: 11 noiembrie 2023, 17:33

Reclamă
Tragedie pe terenul de fotbal! Un jucător s-a prăbuşit în timpul meciului şi a murit

Tragedie pe terenul de fotbal

Raphael Dwamena, în Levante - Atletico Madrid, în 2019 / Profimedia

Tragedie pe terenul de fotbal! Partida dintre Egnatia şi Partizan din campionatul Albaniei s-a întrerupt în minutul 24, după ce atacantul Raphael Dwamena, în vârstă de 28 de ani, s-a prăbuşit pe gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat, medicii au intervenit pentru a îi acorda îngirjiri medicale. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital, însă nu a supravieţuit, el încetând din viaţă la doar 28 de ani, aşa cum a anunţat Federaţia Albaneză de Fotbal.

Tragedie pe terenul de fotbal! Un jucător s-a prăbuşit în timpul meciului şi a murit

Etapa cu numărul 13 a campionatului din Albania a fost marcată de o tragedie. Atacantul Raphael Dwamena a încetat din viaţă la doar 28 de ani.

În minutul 24 al partidei dintre Egnatia şi Partizani, Raphael Dwamena s-a prăbuşit pe teren. Imediat, atacantului ghanez i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat imediat la cel mai apropiat spital. Din nefericire, Dwamena nu a supravieţuit, decesul său fiind confirmat de Federaţia Albaneză de Fotbal.

Reclamă

Imediat după ce Dwamena a fost transportat la spital, fotbaliştii celor două echipe au decis de comun acord sî nu mai continue meciul. Ulterior, după ce decesul lui Dwamena a fost confirmat, federaţia a anunţat că toate meciurile programate în acest weekend au fost amânate pentru o dată care se va stabili ulterior.

Dwamena a suferit un infarct în 2021, pe teren

Dwamena a ajuns în Europa în 2014, atunci când a ajuns în Austria, la Salzburg. În cariera sa, el a mai evoluat la FC Zurich, Levante, Real Zaragoza, Vejle, Blau-Weiss Linz şi Old Boys. La Egnatia se afla din ianuarie 2023.

Reclamă 4 / 0/3

În Albania, ghanezul marcase 24 de goluri în 34 de meciuri. În acest sezon, jucătorul cu opt selecţii în naţionala Ghanei avea un parcurs foarte bun, cu 12 goluri marcate în 12 meciuri.

Problemele lui Raphael Dwamena cu inima erau cunoscute. În 2021, atunci când evolua la Blau-Weiss Linz, a suferit un infarct în timpul unui meci din Cupa Austriei. Cu toate acestea, el a continuat să joace fotbal.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și