Închide meniul

Tragedie pe terenul de fotbal! Un jucător s-a prăbuşit în timpul meciului şi a murit

Alex Masgras Publicat: 11 noiembrie 2023, 17:33

Reclamă
Tragedie pe terenul de fotbal! Un jucător s-a prăbuşit în timpul meciului şi a murit

Tragedie pe terenul de fotbal

Raphael Dwamena, în Levante - Atletico Madrid, în 2019 / Profimedia

Tragedie pe terenul de fotbal! Partida dintre Egnatia şi Partizan din campionatul Albaniei s-a întrerupt în minutul 24, după ce atacantul Raphael Dwamena, în vârstă de 28 de ani, s-a prăbuşit pe gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat, medicii au intervenit pentru a îi acorda îngirjiri medicale. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital, însă nu a supravieţuit, el încetând din viaţă la doar 28 de ani, aşa cum a anunţat Federaţia Albaneză de Fotbal.

Tragedie pe terenul de fotbal! Un jucător s-a prăbuşit în timpul meciului şi a murit

Etapa cu numărul 13 a campionatului din Albania a fost marcată de o tragedie. Atacantul Raphael Dwamena a încetat din viaţă la doar 28 de ani.

În minutul 24 al partidei dintre Egnatia şi Partizani, Raphael Dwamena s-a prăbuşit pe teren. Imediat, atacantului ghanez i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat imediat la cel mai apropiat spital. Din nefericire, Dwamena nu a supravieţuit, decesul său fiind confirmat de Federaţia Albaneză de Fotbal.

Reclamă

Imediat după ce Dwamena a fost transportat la spital, fotbaliştii celor două echipe au decis de comun acord sî nu mai continue meciul. Ulterior, după ce decesul lui Dwamena a fost confirmat, federaţia a anunţat că toate meciurile programate în acest weekend au fost amânate pentru o dată care se va stabili ulterior.

Dwamena a suferit un infarct în 2021, pe teren

Dwamena a ajuns în Europa în 2014, atunci când a ajuns în Austria, la Salzburg. În cariera sa, el a mai evoluat la FC Zurich, Levante, Real Zaragoza, Vejle, Blau-Weiss Linz şi Old Boys. La Egnatia se afla din ianuarie 2023.

Reclamă 4 / 0/3

În Albania, ghanezul marcase 24 de goluri în 34 de meciuri. În acest sezon, jucătorul cu opt selecţii în naţionala Ghanei avea un parcurs foarte bun, cu 12 goluri marcate în 12 meciuri.

Problemele lui Raphael Dwamena cu inima erau cunoscute. În 2021, atunci când evolua la Blau-Weiss Linz, a suferit un infarct în timpul unui meci din Cupa Austriei. Cu toate acestea, el a continuat să joace fotbal.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și