Închide meniul

Viorel Ion a suferit un accident vascular cerebral! Dezvăluiri despre starea lui „Vioară”

Alex Ioniță Publicat: 11 noiembrie 2023, 20:09

Reclamă
Viorel Ion a suferit un accident vascular cerebral! Dezvăluiri despre starea lui Vioară”

Viorel Ion a suferit un accident vascular cerebral

Vorel Ion / Profimedia

Viorel Ion a suferit un accident vascular cerebral! Un apropiat de-al fostului jucător de la Steaua, Gloria Buzău sau Rapid a vorbit despre starea acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vioară”, în vârstă de 56 de ani, a avut o carieră de fotbalist de-a dreptul impresionantă. Spre finalul carierei a revenit la Buzău, în postura de antrenor-jucător și a reușit promovarea în Liga 1.

Viorel Ion a suferit un accident vascular cerebral! Care este starea fostului fotbalist

După ce a suferit un accident vascular cerebral, fostul fotbalist a fost transportat de urgență la un spital din Buzău. Potrivit unui apropiat, acesta a avut dificultăți de vorbire, dar se află într-o stare stabilă.

„A contat probabil că a fost sportiv, a trecut destul de ușor peste. Sângele a fost absorbit repede. A fost tratat bine la spitalul din Buzău, s-au luat decizii bune și rapid, fiica sa este medic”, a spus acesta, potrivit buzoienii.ro.

În cariera de fotbalist, „Vioară” a jucat pentru: Gloria Buzău, Oțelul Galați, Steaua, VfL Bochum, Rapid și Dunărea Galați.

Reclamă

După ce s-a retras, Viorel Ion a fost antrenor și le-a pregătit, pe rând, pe Dunărea Galați, Petrolul Berca, Brăila și CS Otopeni. În anul 2016 a fost suspendat într-un scandal legat de trucarea de meciuri. A primit o pedeapsă de 2 ani și o amendă în valoare de 200.000 de lei.

De la momentul respectiv, acesta a ieșit din lumea fotbalului și s-a implicat în agricultură.

Scene uluitoare în Unirea Slobozia – Gloria Buzău 0-1

Călăul lui Hagi din Cupa României, Valentin Dumitrache, a fost scos de pe braţe de 3 adversari. Valentin Dumitrache a fost cel care a marcat golul Gloriei Buzău în partida Farul Constanţa, din Cupa României. Acesta a fost protagonistul unui episod incredibil şi în partida cu Unirea Slobozia.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 82 al partidei, Valentin Dumitrache s-a întins pe gazon la mijlocul terenului. Pentru a câştiga timp, 3 jucători de la Unirea Slobozia (Bîrnoi, Florinel Ibrian și căpitanul Constantin Toma) l-au luat de mâini şi de picioare şi l-au scos în afara terenului. Valentin Dumitrache nu a fost deranjat de acest lucru şi chiar s-a amuzat. (VEZI AICI IMAGINILE INCREDIBILE).

Culmea, unicul gol al meciului a fost marcat de acelaşi Dumitrache, în minutul 27. În clasament, Gloriz Buzău este pe locul 4, cu 21 de puncte, iar Unirea Slobozia este pe 3, cu 24 de puncte.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici 18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” Vezi toate știrile
Citește și